Με αφορμή την επίσημη παρουσίαση των νέων αποκτημάτων της ομάδας του Ηφαίστου, έγινε και η παράδοση της νέας φανέλας προπόνησης από τους εκπροσώπους του BaoTao Asian fusion kitchen και του κομμωτηρίου Nikos Lianopoulos men’s world.

Οι νέοι ποδοσφαιριστές που πλαισιώνουν το ρόστερ της ομάδας είναι από αριστερά προς τα δεξιά οι:
Γιάννης Χωραφάκης
Παναγιώτης Σίνης
Χαράλαμπος Μπουτζαλής
Γιώργος Καραμαλής
Dorian Cami


Οι χορηγοί της ομάδας αφού φωτογραφήθηκαν με τα νέα αποκτήματα και παρέδωσαν τη φανέλα, ευχήθηκαν υγεία στους ποδοσφαιριστές και υποσχέθηκαν να βρίσκονται κοντά στην ομάδα, στην υλοποίηση των στόχων της, τη φετινή χρονιά. Στη συνέχεια ακολούθησε προπόνηση της ομάδας υπό τις οδηγίες του προπονητή Γιάννη Μαρκάκη.

Ανακοινώσεις έκαναν και οι χορηγοί μέσα από την επίσημη σελίδα τους:

Baotao

“Ευχαριστούμε για τη πρόσκληση να παρευρεθούμε στη προπόνηση της ομάδας και συγχαρητήρια για την πολύ ωραία παρουσίαση!!! Να ευχηθούμε υγεία και καλή πορεία στην ομάδα του Ηφαίστου”.

Nikos Lianopoulos

“Ευχαριστούμε για την πολύ ωραία παρουσίαση του κομμωτηρίου μας στις νέες εμφανίσεις προπόνησης της ομάδας! Οι ομάδες είναι αυτές που κατακτούν στόχους! Τις θερμότερες ευχές μας λοιπόν στην ομάδα του Ifaistos fc από την ομάδα του Nikos Lianopoulos men’s world”

 

Διαβάστε επίσης  Του Λωλοστεφανή - by GAS Motosport Culture

 

Ο Ηφαιστος ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς που στηρίζουν την προσπάθεια της ομάδας. Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει και η παράδοση του νέου προπονητικού υλικού από τους νέους χορηγούς της ομάδας. Στην προσπάθεια της ομάδας έχουν ακόμα συνδράμει σημαντικές επιχειρήσεις μεταξύ των οποίων:

Ωκεανός Fish Market

Νικάκης Αδιατάρακτες κοπές

Buenos Dias

Το Κατσαρολάκι

Σύντομα θα ανακοινωθούν ακόμα περισσότεροι χορηγοί της ομάδας, όσο πλησιάζουμε στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στη προσπάθεια της ομάδας μπορούν να επικοινωνήσουν με το τμήμα διαφήμισης/χορηγιών του Ηφαίστου με inbox στη σελίδα, αλλά και στα τηλέφωνα 2821044127 / κιν.6979115513.