Okeanos Fish Market: Η νέα αγαπημένη μας συνήθεια

 

Είσαι ο λόγος που πλέον τρώμε πολύ περισσότερο ψάρι από πριν. Πως νιώθεις γι’αυτό;

Θεωρώ πως το ψάρι έχει μπει για τα καλά στη διατροφή όλων. Είναι κάτι υγιεινό και νόστιμο. Πλέον οι τιμές είναι προσιτές κι έτσι έχει κερδίσει νέους φίλους. Στόχος μας ήταν να κάνουμε ένα μαγαζί σύνθετο, με μοντέρνα στοιχεία αλλά και εικόνες του παρελθόντος, προκειμένου, να το αγαπήσουν τόσο οι νέες νοικοκυρές, όσο και οι μεγαλύτερες“.

 

Άγης Βούλγαρης
Ιδιοκτήτης Okeanos Fish Market
fb. Okeanos fish market / insta. okeanosfishmarket

 

Η ιδέα για ένα χώρο που θα έχει φρέσκο, κατεψυγμένο, μαγειρευτό και ψητό ψάρι πως προέκυψε;

Ήταν μια ιδέα που συζητούσα αρκετό καιρό με τον συνέταιρο μου και τους συνεργάτες μου, βλέποντας την ανάγκη του κόσμου, με τους γρήγορους ρυθμούς της ζωής. Θέλαμε να συνδυάσουμε τα πάντα σε ένα μαγαζί. Οτιδήποτε επιθυμεί ο καταναλωτής να το βρει στο fish market“.

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 789: Παράδειγμα προς αποφυγή!

 

Είναι η ανταπόκριση του κόσμου αυτή που περίμενες όταν αποφάσισες να υλοποιήσεις την ιδέα του Okeanos Fish Market;

Δεν θέλω να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου αλλά η ανταπόκριση του κόσμου είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που περιμέναμε στο ξεκίνημα. Ενδεικτικό είναι το γεγονός, ότι αυξήθηκε το προσωπικό για τη διανομή, ενώ χρειαστήκαμε και επιπλέον εξοπλισμό, για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών“.

 


Επιλέγει ο καταναλωτής
τα ψήνουμε όπως προτιμάει,
τα παραλαμβάνει άμεσα
και μάλιστα στην πόρτα του“.

 

 

Γιατί να προτιμήσει ένας νέος πελάτης το κατάστημα σας;

“Επιλέγει ο καταναλωτής το φρέσκο ψάρι που επιθυμεί ή τα μαγειρευτά ημέρας, τα ψήνουμε όπως προτιμάει, τα παραλαμβάνει άμεσα και μάλιστα στην πόρτα του”.

 

 


αφού ακούραστα, θα
φάνε κάτι φρέσκο,
εξαιρετικής ποιότητας,
υγιεινό και γευστικό.

Οι νέες νοικοκυρές έχουν δείξει μια προτίμηση στο Okeanos. Υπάρχει εξήγηση γι’αυτό;

Φυσικά και υπάρχει εξήγηση, αφού ακούραστα, θα φάνε κάτι φρέσκο, εξαιρετικής ποιότητας, υγιεινό και γευστικό. Οι περισσότερες νοικοκυρές δουλεύουν και δεν έχουν χρόνο να μαγειρέψουν. Εμείς τους δίνουμε την ευκαιρία να φάνε κάτι ότι ώρα επιθυμούν, στη θερμοκρασία που πρέπει και φυσικά χωρίς να λερώσουν το σπίτι τους. Όλα αυτά με ένα τηλεφώνημα και το φαγητό θα πάει στην πόρτα τους“.

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères: Η live διασκέδαση στα καλύτερά της! (10/4 - 23/4)

 

Διαβάζουμε ότι εξυπηρετείτε και επαγγελματίες. Να υποθέσουμε ότι έχετε και τμήμα χονδρικής;

Πρώτα από όλα έχουμε δύο μονάδες ιχθυοκαλλιέργειας και εξυπηρετούμε επαγγελματίες σε ολόκληρο τον κόσμο. Ξεκινήσαμε με τη χονδρική και πλέον έχει μπει στο κάδρο και η λιανική. Στα Χανιά έχουμε γραφείο στην ιχθυόσκαλα της Σούδας και όπως καταλαβαίνετε, όλοι οι ιδιοκτήτες ιχθυοπωλείων στο νομό και όχι μόνο, προμηθεύονται και από εμάς. Επίσης, στο Fish Market Ωκεανός, λειτουργεί τμήμα χονδρικής, όπου εξυπηρετεί ανα πάσα στιγμή ταβέρνες, εστιατόρια, ξενοδοχεία και κάθε είδους επαγγελματία.