Μπορεί το ημερολόγιο να δείχνει μόλις 11 Νοεμβρίου αλλά πολλοί είναι αυτοί που ήδη ξεκίνησαν να στολίζουν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα τους. Ανάμεσά τους και πολλοί εκπρόσωποι της σόουμπιζ.

 

 

Λίγο η καραντίνα που μας έχει κλείσει όλους στο σπίτι μας, λίγο η διάθεση που είναι αναγκαίο να αλλάξει, πολλοί έχουν αρχίσει να στολίζουν χριστουγεννιάτικα πολύ νωρίτερα από το συνηθισμένο. Και οι εκπρόσωποι της σόουμπιζ άρχισαν να ποστάρουν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα τους στο Instagram.

Ανάμεσά τους η Δούκισσα Νομικού, η Σίσσυ Χρηστίδου, η Ολγα Φαρμάκη, η Ελένη Τσολάκη αλλά και η Φαίη Σκορδά.

Η Δούκισσα Νομικού ήταν αυτή που πρώτη έκοψε το νήμα των χριστουγεννιάτικων δέντρων για φέτος.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Εμείς είμαστε έτοιμοι για την καραντίνα ? Και του χρόνου με υγεία, χωρίς ιούς και πανδημίες, αλλά με ξεγνοιασιά, πολλά χαμόγελα και πολλές αγκαλιές ❤️ #christmas

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) στις

 

Διαβάστε επίσης  AlmyVita: Η πολυτέλεια που σας αξίζει..τώρα δίπλα σας!

Και ο Ακης Πετρετζίκης στόλισε το δικό του δέντρο, έχοντας μπει σε χριστουγεννιάτικο mood εδώ και δύο εβδομάδες. Στην αρχή κάθε βίντεο, ο Ακης Πετρετζίκης κάθεται στο σαλόνι του, έχοντας ως φόντο το χριστουγεννιάτικο δέντρο του.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Akis Petretzikis (@akis_petretzikis) στις

 

Και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στόλισε το δικό του δέντρο:

 

 

Η Σίσσυ Χρηστίδου ακολούθησε στολίζοντας παρέα με τα παιδιά της και τον κουμπάρο και συνεργάτη της Παύλο Σταματόπουλο. Ανάρτησαν, μάλιστα, μια φώτο γράφοντας: «Και του χρόνου ρε παιδιά! Απαλλαγμένοι»!

 

 

Η Ελένη Τσολάκη φωτογραφήθηκε δίπλα από το χριστουγεννιάτικο δέντρο της γράφοντας: «Και τα επόμενα Χριστούγεννα να μας βρουν….αγκαλιασμένους και κοντά!!! Φτιάξε τις μέρες σου και τη διάθεση σου με ό,τι σε κάνει να χαμογελάς!!!».¨.

 

 

Η Ολγα Φαρμάκη πάλι, που περιμένει το πρώτο της παιδί, στόλισε παρέα με τον σύντροφό της και πόσταρε ένα στιγμιότυπο στο Instagram.

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Ξεκινήστε τη μέρα σας σωστά!

 

 

Το δέντρο της στόλισε και η Φαίη Σκορδά με βοηθούς τους δυο γιους της.

 

 

Πηγή: iefimerida.gr