Με κεντρικό σλόγκαν «τίποτα» δεν θα είναι το ίδιο, προβλήθηκε το εντυπωσιακό πρώτο τρέιλερ για το πολυαναμενόμενο ριάλιτι μαγειρικής «MasterChef 5».

Ένα εντυπωσιακό και ευρηματικό τρέιλερ όπως μας έχουν συνηθίσει κάθε χρόνο, εμπνεύστηκαν οι ιθύνοντες της παραγωγής του «MasterChef», προκειμένου να παρουσιάσουν τον πέμπτο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής.

Στο τρέιλερ που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης, παρουσιάζονται οι τρεις κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος να έχουν πέσει θύματα απαγωγής και να βρίσκονται δεμένοι μέσα σ’ ένα βανάκι.

Στη συνέχεια οδηγούνται από τέσσερις κουκουλοφόρους σε μία αποθήκη, η οποία είναι η κουζίνα του «MasterChef» και κάθονται απέναντι από μία τηλεόραση. Στην τηλεόραση εμφανίζεται ο Σωτήρης Κοντιζάς με την τελευταία σκηνή του «MasterChef 4», όπου αναφέρει κατ’ επανάληψη ότι στο «MasterChef 5»: «Δεν θα είναι τίποτα το ίδιο».

Τότε ο Λεωνίδας Κουτσοπούλος του λέει «σιγά την ατάκα», ενώ αποκαλύπτονται και ένας ένας οι τέσσερις κουκουλοφόροι, που είναι οι προηγούμενοι τέσσερις νικητές, οι Σταύρος Βαρθαλίτης, Μανώλης Σαρρής, Τιμολέων Διαμαντής και Λάμπρος Βακιάρος, οι οποίοι διαπληκτίζονται για το ποια σεζόν ήταν η καλύτερη.

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: 5 Χρόνια Birthday & Closing Season party (12/4)

Το τρέιλερ καταλήγει με τους κουκουλοφόρους ν’ αποχωρούν και τον Σωτήρη Κοντιζά να λέει: «Ξεχάστε ότι ξέρατε, έρχεται το MasterChef 5». Τότε και οι τρεις κριτές αναφωνούν: «Δεν θα είναι τίποτα το ίδιο».

 

πηγή: http://reader.gr