Στις δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, που είπε πως δεν περνούσε καλά στον φετινό κύκλο του GNTM, απάντησε για πρώτη φορά η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

 

Ειδικότερα, μιλώντας στην Στη Φωλιά των Κου Κου, η Ζενεβιέβ Μαζαρί τόνισε: «Ξεκάθαρα είναι μια χρονιά επιτυχίας. Τρίτη χρονιά το GNTM αγαπήθηκε, το είδε ο κόσμος. Μόνο χαρά. δεν έχω λόγια. Ο τέταρτος κύκλος δεν ετοιμάζεται ακόμη. Εγώ είμαι καλά, περνάω καλά και πέρναγα καλά. Δε ξέρω γιατί το λέει η Ηλιάνα αυτό. Γιατί δεν έχουμε μιλήσει με την Ηλιάνα σε προσωπικό επίπεδο. Εγώ δε μπορώ να καταλάβω γιατί να μην είμαι καλά. Ήταν μια δύσκολη χρονιά; Ναι. Κουραστήκαμε; Ναι. Αλλά δεν κουράστηκα μόνο εγώ.».

Και συνέχισε: «Ήταν για όλους μας δύσκολες οι συνθήκες. Είμαστε 200 οικογένειες από το πρωί μέχρι το βράδυ παρέα. Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην είμαι καλά. Δεν είπα στη Ηλιάνα ότι δεν περνάω καλά. Την είδα μέσα στο πλατό των Κου Κου. Δεν είπαμε κάτι τέτοιο. Eμένα με ενδιαφέρει τι ξέρει ο άντρας μου και η οικογένειά μου. Και αυτοί ξέρουν πως είμαι καλά. Με την Ηλιάνα δε μιλήσαμε μετά τις δηλώσεις της. Είναι εντάξει, δε με πειράζει. Επίσης μακάρι να μιλάει όλος ο κόσμος για μένα» είπε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Διαβάστε επίσης  Χανιά: Ένας μοναδικός γάμος με πομπή από 20 στολισμένα φορτηγά

Υπενθυμίζουμε πως πριν από αρκετές εβδομάδες, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε κάνει μία δήλωση για τη Ζενεβιέβ Μαζαρί που συζητήθηκε αρκετά. Είχε αναφέρει πως η κριτής φαινόταν κουρασμένη και ότι δεν περνάει καλά στο GNTM 3.

 

 

Δείτε το βίντεο με την απάντηση της Ζενεβιέβ στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου:

Έβαλε τα πράγματα στη θέση τους…

 

 

Πηγή: iefimerida.gr