Ο Snik που πρόσφατα χώρισε με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, έσβησε τις κοινές τους φωτογραφίες στο Instagram του και οι φήμες λένε πως έχει ξεκινήσει νέα σχέση με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, αφού βρέθηκαν μαζί στη φιέστα του Ολυμπιακού

 

Ο Snik, που πρόσφατα χώρισε με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, σβήνοντας μάλιστα και τις κοινές τους φωτογραφίες στο Instagram του, ίσως και να έχει ξεκινήσει νέο ειδύλλιο στη ζωή του, με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Ο τράπερ μαζί με το μοντέλο, που έγινε γνωστό από τη συμμετοχή του στο My Style Rocks, πήγαν στη φιέστα του Ολυμπιακού για το 46ο πρωτάθλημα.

Μπορεί στο γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης να μην επιτρεπόταν κόσμος, εξαιτίας του κορωνοϊού, ωστόσο πολλοί ήταν οι διάσημοι της ελληνικής σοουμπίζ που έδωσαν το παρών, για να πανηγυρίσουν στο ερυθρόλευκο πάρτι. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, που αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα από τη Φάρμα, είναι επίσης πρόσφατα χωρισμένη από τον Αριστομένη Γιαννόπουλο.

 

 

Οι δυο τους τράβηξαν σέλφι από την παρουσία τους στο γήπεδο και στους VIP, ωστόσο μέχρι στιγμής, δεν έχει επιβεβαιώσει κανείς τις φήμες που τους θέλουν μαζί.

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Ξεκινήστε τη μέρα σας σωστά!

 

Ο Snik με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στη φιέστα του Ολυμπιακού (Φωτογραφία: Instagram story)

 

Πηγή: reader.gr