Όταν είσαι τελείως μεθυσμένος αλλά παραμένεις καλός πολίτης

 

Ήρωας της εβδομάδας έγινε με τρεις κινήσεις ένας 50χρονος στην επαρχία Ινεγκιόλ της Μπούρσα της Τουρκίας, σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ. Αρχικά, ο Τούρκος φίλος μας βγήκε, βρήκε τους φίλους του, έγινε φέσι (no pun intended) μπήκε σε ένα δάσος τα ξημερώματα της Τρίτης και χάθηκε. Οι κοντινοί του άνθρωποι δεν είχαν νέα του για κάμποσες ώρες.

Πολύ σύντομα σήμανε συναγερμός, οπότε σωστικά συνεργεία από ειδικούς κι εθελοντές μπήκαν στο εν λόγω δάσος για να τον βρουν. Ο 50χρονος έπεσε πάνω τους, οπότε σαν καλός πολίτης μπήκε σε ένα από αυτά και άρχισε να ψάχνει μαζί με το team τον αγνοούμενο, δηλαδή τον εαυτό του. Δεν έχει προσδιοριστεί με ακρίβεια το πόση διάρκεια είχε το υπέροχο αυτό σκηνικό.

 

 

Διαβάστε επίσης  Squid Game - Netflix: Οι VIP απαντούν στο «κράξιμο» - Η απογοήτευση, οι εξηγήσεις και οι... σεξουαλικές προτάσεις

Όλα τα ωραία όμως κάποτε τελειώνουν, οπότε ο Mutlu κάποια στιγμή κατάλαβε ποιος είναι αυτός που ψάχνουν: Πιο συγκεκριμένα, το κατάλαβε γιατί τα συνεργεία άρχισαν να φωνάζουν το όνομά του. Το φινάλε της ιστορίας είναι ότι ο 50χρονος δήλωσε «είμαι εδώ», οι αρχές πήραν τη δήλωση του για τα γεγονότα και τον πήγαν μέχρι το σπίτι του με το αμάξι.

 

Ο Mutlu όταν όλα είχαν αίσιο τέλος:

 

 

Μην πίνετε και μπαίνετε σε δάση τη νύχτα, αν θέλετε τη γνώμη μας.

 

Πηγή: luben.tv