Δεν δίνουμε σημασία σε κάτι που έχουμε δεδομένο μέχρι να το χάσουμε. Βλέποντας τον ενθουσιασμό στα μάτια της φίλης της και την μαγεία που ένιωσε όταν της ζωγράφησε τη θηλή πήρε μία απόφαση. Με την εμπειρία στο χώρο της δερματοστιξίας αλλά συνδυάζοντας και την ενσυναίσθηση και την αγάπη της για τον συνάνθρωπο της, η Ρεβέκκα Γιανοπούλου ξεκινάει τα medical tattoo.

 

Μία γυναίκα που αξίζει να γνωρίσουμε για το έργο της και την ανθρωπιά της. Γεννήθηκε στο Μαρόκο και ήρθε στην Ελλάδα στην ηλικία των 12. Παρότι σπούδασε Ξενοδοχειακή διοίκηση στην Ελβετία την κέρδισε ο καλλιτεχνικός χώρος. Έτσι λοιπόν διδάχθηκε μόνιμο μακιγιάζ στην Styliderm στο Παρίσι και συνέχισε να παρακολουθεί μαθήματα σε Ελλάδα Γαλλία Αγγλία και Ιταλία.

 

 

 

Το Chillin news την βρήκε και μίλησε μαζί της. Έχει ανοίξει ένα κατάστημα δερματοστιξίας στην Γλυφάδα το «Chakana Studio» και δηλώνει control freak με την καθαριότητα και τον επαγγελματισμό της. Αυτός είναι και ο λόγος βέβαια που μπορεί και βάζει το χέρι της στην φωτιά για την ομάδα της οι οποίοι είναι ο Γιώργος Δασκαλάκης, ο Σπύρος Αθανασούλης και η Αρετή Κυριακάκη.

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 791: Against all odds

 

 

 

Περνάς ξυστά από τον πόνο όταν πονάει ένα δικό σου άτομο. Έτσι βίωσε και η Ρεβέκκα τον πόνο όταν η φίλη της διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού και υποβλήθηκε σε μαστεκτομή. Δεν δίνουμε σημασία σε κάτι που έχουμε δεδομένο μέχρι να το χάσουμε. Βλέποντας τον ενθουσιασμό στα μάτια της φίλης της και την μαγεία που ένιωσε όταν της ζωγράφησε τη θηλή πήρε μία απόφαση. Με την εμπειρία στο χώρο της δερματοστιξίας αλλά συνδυάζοντας και την ενσυναίσθηση και την αγάπη της για τον συνάνθρωπο της, η Ρεβέκκα Γιανοπούλου ξεκινάει τα medical tattoo.

«Δεν ζωγραφίζω θηλές με τατουάζ. Μετατρέπω σημάδια πολέμου σε σύμβολα ειρήνης. Κλείνω την πόρτα των νοσοκομείων και ανοίγω μια χαραμάδα στην καινούρια ζωή που έρχεται. Στη ζωή μετά το καρκίνο του μαστού. Αυτή είναι η ευθύνη μου.» Δηλώνει. «Θηλές μπορεί να κάνει όλος ο κόσμος. Αυτό που χρειάζεται για να αξίζουν πραγματικά, είναι να δώσεις λίγο παραπάνω από τον εαυτό σου, από το χρόνο σου»

Από το 2014 και κάθε χρόνο αναλαμβάνει ένα πολύ σπουδαίο έργο, την ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού γίνονται όλοι μαζί μία αγκαλιά που την προσφέρουν απλόχερα στον κόσμο. Ο καθένας ότι έχει, είτε είναι η τέχνη του, είτε είναι κάτι που δεν θα χρειαστεί ξανά και θέλει να το δωρίσει στην επόμενη ηρωίδα. Γιορτάζουν όλοι μαζί τις ουλές, εσωτερικές η εξωτερικές, με δωρεάν αναδόμηση θηλής με ιατρικό τατουάζ στις γυναίκες που έχουν περάσει μαστεκτομή αλλά και ότι έχει να κάνει με την ομορφιά της γυναίκας. Αυτό που θα την κάνει να νιώσει καλύτερα ψυχολογικά είτε αυτό είναι piercing, τατουάζ στα φρύδια, η επιλογή ενός ωραίου κραγιόν ή η επιλογή μιας μαντίλας.

Διαβάστε επίσης  Issue 790

 

 

Σε αυτήν την υπέροχη γιορτή σημαντική συμβολή έχει ο Γενικός Διευθυντής της Bergmann Kord Βαρδής Κορδεράς και η ομάδα του οι οποίοι κουρεύουν μαλλιά εθελοντών τα οποία θα αξιοποιηθούν για την κατασκευή περουκών παθήσεων. Αυτές οι περούκες να δοθούν στη συνέχεια ως δωρεά σε ογκολογικούς ασθενείς, που δεν έχουν δυνατότητα να τις αγοράσουν.

Τέτοιες ενέργειες πρέπει να μαθαίνονται και να επικροτούνται. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους! Celebrate your scars!!!