Όλες θέλουμε να νοιώθουμε λίγο άγιο Βασιλλίνες αυτές τις μέρες και οι ψηλές κόκκινες μπότες είναι εδώ για να τονίσεις τη θηλυκότητα σου και να προκαλέσεις ενδιαφέρον!

 

Η αγαπημένη εποχή μικρών και μεγάλων επιτέλους έφτασε ! Λαμπιόνια , στολίδια , γιορτινή διάθεση υπάρχει στην ατμόσφαιρα . Η χαρά η αγάπη και το πάθος θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν με ένα χρώμα ” Το Κόκκινο ”που ποτέ δεν βγαίνει απ’ την μόδα των Χριστουγέννων . Ήταν πάντα ένα από τα χρώματα που συνδέονται με το χρώμα των ρούχων του Αϊ Βασίλη . Για την ψυχολογία των χρωμάτων εγείρει τις αισθήσεις , ενώ είναι το κατεξοχήν χρώμα που τραβάει την προσοχή, ξυπνάει τα συναισθήματα και κάνει το άτομο να εκφράζει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

 

Για να δείχνει όμως εντυπωσιακό το κόκκινο πρέπει να ξέρεις πως να το φορέσεις!

Όλες θέλουμε να νοιώθουμε λίγο άγιο Βασιλλίνες αυτές τις μέρες και οι ψηλές κόκκινες μπότες είναι εδώ για να τονίσεις τη θηλυκότητα σου και να προκαλέσεις ενδιαφέρον. Ταιριάζουν απόλυτα με το μαύρο και το γκρι. Έτσι θα σου τις πρότεινα με ένα total black outfit η΄ και ακόμα φόρεσε ένα μαύρο δερμάτινο, ψηλόμεσο παντελόνι με ένα λευκό πουκάμισο. Για extra style το γκρί καρό σακάκι θα απογειώσει την εικόνα σου !

Διαβάστε επίσης  Γνωρίστε to Katharo!

Συνδύασε επίσης τις over the knee boots με μάξι φόρεμα με σχίσιμο ή από ημιδιάφανο ύφασμα και ψυχεδελικά prints και χώρεψε στους ρυθμούς των 70ς.

 

Το 1970 έφερε επανάσταση στη γυναικεία μόδα. Εμπνέει τις τάσεις από το καλοκαίρι 2021και πριν την αποχαιρετήσουμε αξίζει να κάνουμε μια μικρή αναφορά στα key items που αποδίδουν αυτό το vintage αποτέλεσμα τονίζοντας τις τότε διασκεδαστικές τάσεις. Το mix & match χρωμάτων και prints, τα co-ord σετ σε groovy prints, τα platform heels, τα πολύχρωμα και φανταχτερά ρούχα έρχονταν σε αντίθεση με τα πιο απλά και φυσικά χτενίσματα . Ανάπτυξε τη δική σου αισθητική, χρησιμοποιώντας κόκκινες μπότες από ( φυτρακης ) συνδυάζοντας 70ς μάξι φόρεμα . Σας εύχομαι αυτά Χριστούγεννα να έχουν τόσο 70ς διάθεση , όσο τα πάρτι του Studio 54.

Έως την επόμενη φορά να χρωματίζεται τις μέρες σας με στυλ.

 

 

#kp
Κατερίνα Παθιακάκη