Χοιρινό πρασάτο με μανιτάρια από το Chef “Βενέδικτο” του κρεοπωλείου Μπούρμπος

 

 

Εκτέλεση:

 

  • Ρίχνω σε ένα τσικάλι το κρεμμύδι, το ελαιόλαδο και το χοιρινό.
  • Το σοτάρω για 10 λεπτά σε δυνατή φωτιά και έπειτα χαμηλώνω, το σκεπάζω και αφήνω μέχρι να τραβήξει όλα τα υγρά, γύρω στη μισή ώρα.
  • Έπειτα ρίχνω όλα τα μπαχαρικά και το αλάτι, ανακατεύω και μετά ρίχνω το κρασί, αφήνω για 20 λεπτά με κλειστό καπάκι
  • και έπειτα ρίχνω τα μανιτάρια και το πράσο, σκεπάζω ξανά και αφήνω μέχρι να ψηθεί, περίπου άλλα 15-20 λεπτά.
  • Εάν θέλει υγρά για να τελειώσει το ψήσιμο προσθέτω λίγο κρασί ακόμα.
  • Σερβίρεται ιδανικά με τυροκαυτερή και πατάτες φούρνου.

 

Καλή σας όρεξη!

 

Διευθ.καταστημάτων: Αναπαύσεως 35, Χανιά / Λ.Καραμανλή 87, Χανιά
fb: Κρεοπωλεία Μπουρμπος meet the art of meat
insta: Κρεοπωλεία Μπουρμπος meet the art of meat

 

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Pancakes σε άλλη διάσταση!