Το γνώριζες ότι ο λόγος που το πράσινο χρώμα είναι ένα χρώμα που ήρθε για μείνει και δηλώνει την επανάσταση του από την ανάγκη, η βιομηχανία της μόδας να γίνει πιο φιλική προς το περιβάλλον εφαρμόζοντας βιώσιμες πρακτικές .

 

Αγαπημένα μου 90ς καλησπέρα !! Και έφτασε η ώρα που ήθελα τόσο να μιλήσω.  Παραδέχομαι ότι το χρώμα της φύσης και της αρμονίας έχει κλέψει την καρδιά μου σε εμένα αλλά και σε κάθε fashionista εκεί έξω .

Το γνώριζες ότι ο λόγος που το πράσινο χρώμα είναι ένα χρώμα που ήρθε για μείνει και δηλώνει την επανάσταση του από την ανάγκη, η βιομηχανία της μόδας να γίνει πιο φιλική προς το περιβάλλον εφαρμόζοντας βιώσιμες πρακτικές .

Ναι λοιπόν το πράσινο είναι το νέο μαύρο που στόχος του είναι η ανθρωπότητα να εκπαιδευτεί σε μία κατανάλωση πιο φιλική προς το περιβάλλον δημιουργώντας το μοντέλο του ”πράσινου καταναλωτή ”.

Όσες θέλετε να πειραματιστείτε και να πάτε τη τάση ένα βήμα παραπέρα μη διστάσετε να συνδυάσετε με το έντονο φούξια , με το λιλά ή και το neon πράσινο με άλλα neon όπως το κίτρινο και το πορτοκαλί. Κοινώς Color blocking και είμαι σίγουρη η πιο τολμηρές από εσάς, ότι το κάνετε ήδη.

Διαβάστε επίσης  Cabana Mare Beach Club & Cabana Mare Disco are coming! (04/5)

Το διαπεραστικό neon πράσινο και neon χρώματα έκαναν την εμφάνιση τους στα fashionweeks και πλημμύρισαν τα fashion street looks με την ζωηράδα τους . Εύκολα μπορούμε να παραδεχτούμε ότι φορώντας τα λόγο της εκκεντρικότητας τους δεν μπορείς να περάσεις απαρατήρητη .

 

 

Tα fluo χρώματα είναι πολύ στη μόδα και σίγουρα δεν είναι και η πιο εύκολη τάση και οι περισσότερες όταν ακούνε φωσφοριζέ είναι επιφυλακτικές να το τολμήσουν. Εάν δε νιώθετε άνετα μέσα σε τόσο έντονα χρώματα, δεν υπάρχει λόγος να καταπιεστείτε.Αν θέλεις όμως φέτος να κάνεις τη διαφορά και να ανανεώσεις το look σου μπορείς να ξεκινήσεις από τα αξεσουάρ η τα παπούτσια .Συνδύασε λοιπόν neon μπότες ή transparent fluo heels, neon high heels με ένα ήσυχο σύνολο για να το αναβαθμίσεις! Ακόμα μπορείς να βρεις γυαλιά ηλίου με neon σκελετό και να δώσεις ενδιαφέρουσες πινελιές στην εμφάνισή σου.Ένας πιο ασφαλής τρόπος να μετατρέψετε το απλό look σας σε super trendy αλλά ακόμα διστάζετε και με αυτά αλλά φλερτάρετε να μετατρέψετε ένα safe look σε μοντέρνο τότε σίγουρα η λύση είναι μια τσάντα σε fluo colour!

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival News: Coca Cola supports Street Food Festival Crete

Αν νόμιζες ότι τα φωσφοριζέ χρώματα αφορούν μόνο το ντύσιμο έκανες λάθος μίας και τα είδαμε να πρωταγωνιστούν σε κραγιόν ,σκιές , eyeliners και πολύχρωμα μάσκαρα και αν έχεις απορίες θα χαρώ να σε βοηθήσω !

 

Έως την επόμενη φορά να χρωματίζεται τις μέρες σας με στυλ !!

 

#kp
Κατερίνα Παθιακάκη