Από κομμάτια γης στη Σκωτία μέχρι λιποαναρρόφηση για τα μπράτσα και αισθητικές επεμβάσεις χιλιάδων δολαρίων.

 

Κάθε χρόνο η διοργάνωση της Ακαδημίας Κινηματογράφου επιστρατεύει τα μεγάλα μέσα προκειμένου να χαρίσει στους υποψηφίους μία σειρά από exclusive δώρα, τα οποία περιλαμβάνονται στο goodie bag με το οποίο θα αποχωρίσουν από το Dolby Theatre. Συνεπώς, ακόμα κι αν δεν καταφέρουν να αποκτήσουν το πολυπόθητο αγαλματίδιο των Όσκαρ, οι ηττημένοι θα έχουν τη δυνατότητα να πνίξουν τον πόνο τους σε αισθητικές επεμβάσεις χιλιάδων δολαρίων ή σε κάστρο της Σκωτίας.

Πιο αναλυτικά, η εταιρεία marketing Distinctive Assets κατάφερε να συγκεντρώσει ένα μεγάλο αριθμό δώρων, που συνολικά κοστίζουν 100.000 δολάρια για κάθε υποψήφιο, με τη λογική του “όλοι είμαστε νικητές“.

Ένα, λοιπόν, από τα αποκλειστικά αυτά δώρα είναι η ιδιοκτησία 9 τετραγωνικών μέτρων στα Χάιλαντς της Σκωτίας, γεγονός που τους κάνει αυτόματα “Λόρδους και Ladies του Glencoe”. Στη συνέχεια στο μαγικό goodie bag, οι υποψήφιοι θα βρουν επίσης τη δυνατότητα να αφεθούν στα χέρια του διάσημου γιατρού του Upper East Side, Konstantin Vasyukevich και να δοκιμάσουν θεραπείες που φτάνουν τα 10.000 δολάρια. Επιπλέον, οι “τυχεροί” της βραδιάς θα λάβουν ένα μπουκάλι από παρθένο ελαιόλαδο, στο οποίο υπάρχουν ενσωματωμένα φύλλα χρυσού του ελληνικού brand Ariti.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival News: Ο Νίκος Μαυρής για πρώτη φορά στο Ηράκλειο

Και αφού θα έχουν στην ιδιοκτησία τους λίγη γη στη Σκωτία, γιατί να μην επισκεφθούν και το Κάστρο Turin, στο οποίο μπορούν να μείνουν για 3 διανυκτερεύσεις. Μία κατοικία που χρονολογείται από τον 17ο αιώνα, περιλαμβάνει 10 υπνοδωμάτια και διαθέτει την υπηρεσία ενός μπάτλερ. Στα πολύ ενδιαφέροντα θα κατατάσσαμε, επίσης, την λιποαναρρόφηση για τα μπράτσα αξίας 15.000 δολαρίων, που θα χαρίσει στους υποψηφίους τα τονισμένα hollywood χέρια. Και αυτά είναι μόνο ελάχιστα, από τα δώρα που θα έχουν τη χαρά να αποκτήσουν οι υποψήφιοι της λαμπερής βραδιάς.

Η 94η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί στις 27 Μαρτίου στο Dolby Theater στην Καλιφόρνια.

 

Πηγή: harpersbazaar.gr