«Υπάρχει ένας έρωτας τον οποίο προσπαθούν απεγνωσμένα να τον κρύψουν». Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ επιμένει για το νέο ειδύλλιο στο Survivor 2022.

 

O Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στο πάρτι της ένωσης στο Survivor 2022 έκανε μία τοποθέτηση σχετικά με το δέσιμο του Άρη Σοϊλέδη και της Σοφιάννας Αβραμάκη.

Συγκεκριμένα ο παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ισχυρίστηκε ότι υπάρχει μεταξύ τους ένα ειδύλλιο και μάλιστα στο επεισόδιο της Κυριακής προχώρησε σε νέες δηλώσεις.

«Υπάρχει ένα πολύ μεγάλο ειδύλλιο ανάμεσα σε τρία άτομα. Μιλάω για τον Άρη, τη Ναυσικά και τη Σοφιάννα. Δεν έχαναν λεπτό, ήταν πάντα αχώριστοι. Βρε Σοφιάννα μου, βρε κορίτσι μου, αυτός ο Άρης έχει μια κοπέλα έξω, την οποία και την ξέρω, είναι και καλή και όμορφη. Δεν σκέφτεσαι τι θα γίνει όταν βγει αυτός ο τύπος έξω ο οποίος ετοιμάζεται και να παντρευτεί;

 

 

Δεν ξέρω υπάρχει ένας έρωτας νομίζω, που προσπαθούν απεγνωσμένα να τον κρύψουν αλλά μπα, δεν κρύβονται τέτοιοι έρωτες. Και τώρα στο παιχνίδι μπαίνει ξαφνικά και η Ναυσικά. Οι καλύβες μας είναι δίπλα δίπλα. Χθες παρατήρησα ότι η Σοφιάννα είχε κατεβάσει λίγο τη μούρη της γιατί ο Άρης ήταν πιο κοντά με τη Ναυσικά. Την Σοφιάννα την είχε εντελώς γραμμένη κι εκείνη πήγαινε πάνω κάτω, πάνω κάτω», είπε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μιλώντας στην κάμερα του Survivor 2022.

Διαβάστε επίσης  Summer 2024 Opening Party @ Dielefsis Cocktail & Music bar (26/4)

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έχω να φανερώσω πάρα πολλά μαναφούκια που γίνονται πίσω από την πλάτη του κοινού. Φτιάξε καφέ να στα πω!».

 

Survivor 2022: Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ υποστηρίζει ότι υπάρχει ειδύλλιο μεταξύ Αρη – Σοφιάννας

Πριν γίνει το πάρτι της ένωσης ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μιλώντας στην κάμερα του Survivor 2022 είπε με το γνωστό του ύφος: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι πραγματικά στην καλύβα γίνεται το δις εξαμαρτείν».

 

 

«Δεν ξέρω τι να πιστέψω. Βλέπω μονίμως τον Άρη και μαζί την Σοφιάννα, πρωταγωνίστρια παντού. Τους βλέπω να πηγαίνουν πίσω στην καλύβα για πάρα πολύ ώρα και το βράδυ και το πρωί και να εξαφανίζονται. Έχω δει να του κάνει διάφορα έτσι παιχνιδάκια στον τρόπο που του μιλάει, έχω δει να του κάνει μασάζ, να τον έχει πρίγκιπα και κάτι μου.. μυρίζει εμένα σε όλο αυτό το σκηνικό. Νομίζω ότι υπάρχει ένα ειδύλλιο μέσα στο Survivor. Είναι η Σοφιάννα και ο Άρης. Πραγματικά με στεναχωρεί, γιατί ο Άρης έχει μια κοπέλα. Δεν θέλω να βάλω σπίρτο και να ανάψω φωτιά, αλλά πάρα πολύ εντύπωση μου κάνει, γιατί η Σοφιάννα είναι με τον Άρη κ@λ@@ και βρ@κ@. Μια μέρα που πήγε να του κάνει μασάζ μπροστά στις κάμερες, είπε ο Άρης “Μη μου κάνεις μασάζ και το δει η κοπέλα μου και γίνει κανένας χαμός”. Πήρα και γω θέση και του είπα, “Άρη, κούλαρε φίλε γιατί έχεις και μια κοπέλα έξω και σε βλέπει”. Θα με στεναχωρούσε πάρα πολύ αν ήμουν εγώ στη θέση της κοπέλας του Άρη και έβλεπα αυτό το σκηνικό. Είναι όλο λάθος και δεν είναι τίμιο κατά τη γνώμη μου», είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στην κάμερα του ΣΚΑΙ.

Διαβάστε επίσης  New entry Tried & Tested: Strapatsada at The Jar cafe

 

Πηγή: iefimerida.gr