Το πολύχρωμο στυλ των crochet αποτελούν μία δημοφιλή τάση των 70ς και των hippies πού είναι τόσο σέξι και εκκεντρική και σίγουρα έχει έρθει για να μείνει. Είναι cool, πολύχρωμο, εκκεντρικό και διαφορετικό και θα τα βρείς σε τσάντες, tops, φορέματα, μαγιό, bucket hats, αξεσουάρ

 

Η μόδα του κροσέ έχει επιστρέψει επίσημα και αυτό μας το επιβεβαιώνει η κύρια πηγή πληροφοριών αναζήτησης το Pinterest. Στους περισσότερους η αλήθεια είναι αποτελεί πηγή έμπνευσης για εργαλεία δουλείας, υπέροχων καθιστικών , lifestyle και φυσικά μόδας . Είναι το ιδανικό μέρος να παρακολουθήσουμε fashion trends , και τέλειους συνδυασμούς. Στην αναφορά τάσης, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το New Look το Pinterest αποκάλυψε ότι ο όρος «crochet» αναφέρθηκε σε ένα εκπληκτικό αριθμό 316.148 pins

 

 

 

Βγάλτε λοιπόν τις βελόνες σας γιατί τα κροσέ είναι εδώ για να προσθέσουν μία άκρως καλοκαιρινή πινελιά στην ντουλάπα σας. Το πολύχρωμο στυλ των crochet αποτελούν μία δημοφιλή τάση των 70ς και των hippies πού είναι τόσο σέξι και εκκεντρική και σίγουρα έχει έρθει για να μείνει μιάς και οι περισσότερες αναζητήσεις στο Google φέρουν την ερώτηση πως να μάθω να πλέκω?

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival News: Coca Cola supports Street Food Festival Crete

Είναι cool, πολύχρωμο, εκκεντρικό και διαφορετικό και θα τα βρείς σε τσάντες, tops, φορέματα, μαγιό, bucket hats, αξεσουάρ .Η νέα γενιά έχει ανάγκη να δημιουργήσει τα δικά της ρούχα, τα δικά της αξεσουάρ, το κάτι διαφορετικό που λειτουργεί επίσης ως απάντηση στη fast fashion που ξεκίνησε από την πανδημία και την στροφή στο χειροποίητο .

 

 

Αν και ο ψυχρός καιρός σε φρενάρει να φορέσεις την τάση των crochet σε γυμνό δέρμα ακόμα μία καλή ιδέα είναι, στυλιζάροντας τα πάνω από πουκάμισα, με πολύχρωμα γιλέκα. Είναι ενδιαφέρον και προσθέτει έναν τόνο χρώματος στο καθημερινό σου ντύσιμό .Ως φόρος τιμής στα κλασικά, τετράγωνo βελονάκι που θυμίζει γιαγιά, αυτή η τάση επιστρέφει πιο δυνατή από ποτέ.

Να χρωματίζεται τις μέρες σας με στυλ !
Χριστός Ανέστη

 

 

#kp
Κατερίνα Παθιακάκη