Μετά από το Ηράκλειο (27-29 Μαΐου) το Ρέθυμνο γίνεται ο επόμενος σταθμός του 1ου Παγκρήτιου Camp τερματοφυλάκων.

 

Μία από τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Επισκοπής, το γήπεδο Γυπαετών (πρώην Kido), θα γίνει ο χώρος όπου θα φιλοξενηθεί το καμπ στο Ρέθυμνο, από τις 3 ως τις 5 Ιουνίου. Υπενθυμίζεται ότι το καμπ τερματοφυλάκων, στο οποίο αναμένονται υψηλές παρουσίες, θα ολοκληρωθεί στην έδρα της Gk Goalkeeper Academy, στα Χανιά.

 

 

 

Η ανακοίνωση της Gk Goalkeeper Academy έχει ως εξής:

 

1ο Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων Νομός Ρεθύμνου 3-5/6
Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων και Προπονητών για πρώτη φορά σε όλη την Κρήτη!
Το κορυφαίο ελληνικό Camp για προπονητές τερματοφυλάκων και τερματοφύλακες, οι οποίοι (τερματοφύλακες) θέλουν να εκπαιδευτούν και να αξιολογηθούν ώστε να διεκδικήσουν την ευκαιρία να δοκιμαστούν στους κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης, έρχεται αυτό το καλοκαίρι σε όλη την Κρήτη από την Gk Goalkeeper Academy, ιδρυτικό μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Τερματοφυλάκων!
Η Σχολή μας ανακοινώνει τη διεξαγωγή του ”Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων και Προπονητών Τερματοφυλάκων 2022”, στο οποίο θα συμμετάσχουν ορισμένες από τις κορυφαίες Σχολές από όλα τα μήκη και τα πλάτη της Επικράτειας.
Πιο συγκεκριμένα, η διεξαγωγή του καμπ θα γίνει για πρώτη φορά σε 3 Νομούς της Κρήτης, με στόχο να δώσει την ευκαιρία στους τερματοφύλακες και τους προπονητές που βρίσκονται ακόμα και στο πιο απομακρυσμένο μέρος του νησιού μας, να έχουν πρόσβαση στην εκπαίδευση και το όνειρο.
Το τριήμερο 27-28-29 Μαΐου θα διεξαχθεί το καμπ στον Νομό Ηρακλείου, το τριήμερο 3-4-5 Ιουνίου θα είναι η σειρά του Νομού Ρεθύμνου και το τριήμερο 10-11-12 Ιουνίου είναι προγραμματισμένο το camp στον Νομό Χανίων.
Διακεκριμένοι προπονητές θα παρουσιάσουν τη δική τους αγωνιστική φιλοσοφία στους GK Coaches οι οποίοι θα δηλώσουν συμμετοχή, μέσα από ειδικά σεμινάρια. Σε ό,τι αφορά στους ταλαντούχους goalkeepers, όσοι αξιολογηθούν ότι έχουν τα προσόντα, θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στο εξωτερικό με τη Σχολή μας στο άμεσο μέλλον για δοκιμαστικά, σε ομάδες των καλύτερων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων!
Η διαδικασία αξιολόγησης γίνεται σε 3 φάσεις, με την 1η φάση να ξεκινάει με το συγκεκριμένο καμπ. Υπενθυμίζεται ότι η Gk Goalkeeper Academy είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος του Πανελληνίου Δικτύου Τερματοφυλάκων στην Κρήτη και έχει την ευθύνη για όλη την Περιφέρεια, ώστε να αξιολογεί η ίδια τερματοφύλακες και στη συνέχεια – εφόσον κριθούν ικανοί από εμάς – να τους στέλνει στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στην Athens Goalkeepers Academy για την 2η φάση της αξιολόγησης.
Η AGA είναι η μοναδική Σχολή Τερματοφυλάκων στην Ελλάδα που έχει το ”πράσινο φως” από κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης, όπως η Ατλέτικο Μαδρίτης, ώστε να αξιολογεί η ίδια τερματοφύλακες και στη συνέχεια – εφόσον κριθούν ικανοί – να τούς στέλνει στα προπονητικά κέντρα αυτών των ομάδων για τη 3η φάση της αξιολόγησης.
Οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν προπονητικό σετ της εταιρείας Macron, ενώ θα υποβληθούν σε εξετάσεις ανθρωπομετρίας και σε ειδικά εργομετρικά τεστ για τερματοφύλακες. Τα αποτελέσματα των συγκεκριμένων εξετάσεων θα τους παραδοθούν στο τέλος του εκάστοτε καμπ.
Παράλληλα, θα γίνει παρουσίαση και θα δοθούν συμβουλές από την αθλητική ψυχολόγο της Ακαδημίας μας, κα Ελεάννα Κοκκίνη, ενώ θα γίνει παρουσίαση και θα δοθούν διατροφικές συμβουλές από τη Διαιτολόγο – Διατροφολόγο κ. Μαρία Λαντζάκη. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί Βεβαίωση Συμμετοχής με την οποία θα έχουν έκπτωση στο Παννελήνιο Καμπ της Αθήνας που διοργανώνει η AGA, καθώς και πλούσια δώρα από τους χορηγούς μας, trixgripsocks ND Goalkeeper Gloves.
ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ
Το ”Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων και Προπονητών” θα διεξαχθεί:
– Στο Ρέθυμνο το τριήμερο 3-4-5 Ιουνίου 2022, στο γήπεδο Γυπαετών (πρώην kido) μεσημεριανές ώρες στις 3/6 (15:00-19:00) και πρωινές ώρες (9:00 – 13:00) στις 4 & 5/6, σε συνεργασία με την Episkopi FC.
– Στο Ηράκλειο το τριήμερο 27-28-29 Μαΐου 2022, στο γήπεδο Γαζίου μεσημεριανές ώρες στις 27/5 (15:00-19:00) και απογευματινές ώρες (16:00 – 20:00) στις 28 & 29/5, σε συνεργασία με την TG Goalkeeping και την ομάδα Almyros F.C
* Σε λίγες ημέρες θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες για το camp του νομού Χανίων.
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με την Gk Goalkeeper Academy προκειμένου να κλείσουν θέση (εως 17/5 για τον Νομό Ηρακλείου, έως 24/5 για τον Νομό Χανίων, έως 30/5 για τον νομό Χανίων), καθώς ο αριθμός συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος, λόγω της πιστής τήρησης του πρωτοκόλλου υγείας.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Οι τρόποι επικοινωνίας είναι οι εξής:
τηλεφωνικώς στο (+30) 6983054663 με τον Επικεφαλής της Gk κ. Kostas Gyparis,
με e-mail στο gypariskostas2@hotmail.gr,
με μήνυμα στις επίσημες σελίδες της Gk Goalkeeper Academy σε Facebook και Instagram.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ RAPID TEST
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώσουν το ειδικό έντυπο συμμετοχής στο Camp, το οποίο θα αποσταλεί σε e-mail έπειτα από επικοινωνία μαζί μας. Παράλληλα, θα πρέπει να έχουν στην κατοχή τους αρνητικό rapid τεστ την πρώτη ημέρα διεξαγωγής του Camp.

 

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: 5 Χρόνια Birthday & Closing Season party (12/4)

 

Πηγή: athlitiko.gr