Σε συνέχεια του προηγούμενου τεύχους σειρά έχει να αναλύσουμε τον τύπο σώματος μήλο.Τι είναι ο σωματότυπος μήλο και πως θα καταλάβετε ότι ανήκετε σε αυτή την κατηγορία

 

 

Γυναίκες σε αυτή την κατηγορία σώματος διατηρούν τα πόδια και τα χέρια τους αδύνατα ενώ έχουν μεγάλη κοιλιά. Συγκεκριμένα υπάρχει πλούσιο στήθος και οι πλάτες είναι φαρδιές. Οι γοφοί είναι πιο στενοί σε σχέση με τους ώμους και οι γλουτοί διατηρούν ένα μικρότερο σχήμα στο σώμα ενώ η μέση το αντίθετο και δεν διαγράφετε . Συνήθως τα άκρα είναι καλοσχηματισμένα και αδύνατα.

 

 

Χαρακτηριστικά παραδείγματα Celebrities είναι η Jessica simpsons, Angelina jolie, Drew Barrymore. Μια γυναίκα με σώμα μήλο έχει πάντα καλοσχηματισμένα λεπτά πόδια…ποια γυναίκα δεν θα το ήθελε αυτό; Το να βρίσκουμε ρούχα που κολακεύουν τους μοναδικούς μας σκελετούς είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε για να δείχνουμε και να νιώθουμε αυτοπεποίθηση. Σε πρώτη φάση απομάκρυνε τα βλέμματα από το μεσαίο τμήμα του σώματος σου , στόχος είναι τα πόδια να φαίνονται ανάλογα του κορμού .

Διαβάστε επίσης  Πασχαλινά Ντου...στον Φούρνο Ντουρουντούς!

 

 

Πως θα το πετύχεις ;

 

·Φορέματα
Προτιμήστε φορέματα σε Α γραμμή αναδεικνύοντας τα καλλίγραμμα πόδια σας. Φορέματα με ανοιχτούς ώμους και το γυμνό δέρμα που εκτείθετε σε εκείνο το σημείο τείνει να τραβάει την προσοχή .Wrap Dresses, καθώς η περιτύλιξη γύρω από την μέση δημιουργεί ένα λεπτότερο εφέ. Εmpire Waist dresses μιάς και το δέσιμο έρχεται πιο ψηλά και κάτω από το στήθος έτσι φέρνει την μέση σας ψηλότερα .
·Παντελόνι
Ψηλόμεσες παντελόνες είναι εκείνες που μπορούν να καθορίσουν την μέση σας, γενικότερα παντελόνια που ανοίγουν προς τα κάτω .Super sos αποφύγετε πόλυ στενά παντελόνια και τζιν γιατί κάνουν τα πόδια να φαίνονται πολύ μικρά σε σχέση με τον κορμό . Αποφύγετε παντελόνια με τσέπες και φερμουάρ στο μπροστά μέρος, όμως επιτρέψτε στον εαυτό σας να υπάρχουν τσέπες στους γλουτούς για να δώσουν όγκο .
·Μπλούζες
V-necktops,όπως έχω προαναφέρει το γυμνό δέρμα τραβάει το βλέμμα, έτσι και σε ένα v-neck top γίνεται κλειδί και βοηθά να σπάσει το σχήμα στο πάνω μισό. Peplum tops είναι τα tops που έχουν μία ενσωματωμένη μέση με λάστιχο έτσι σε μία ακαθόριστη περιοχή , δημιουργεί καμπύλη.Τα Wraptops καθώς είναι εκείνα που δένουν γύρω από την μέση αλλά και οι αρκετά φαρδιές και μακριές μπλούζες .
·Αξεσουάρ
Statement τολμηρά σκουλαρίκια για να τραβάτε την προσοχή στο ντεκολτέ σας. Γυμνά παπούτσια αλλά και εκκεντρικά μυτερά παπούτσια. Ζώνες που μπαίνουν πάνω από τα περισσότερα ρούχα και καθορίζουν την μέση .

 

Διαβάστε επίσης  Issue 791

Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι η ισορροπία. Η έμφαση στους ώμους και τα πόδια σας διασφαλίζει ότι ολόκληρο το καρέ σας λαμβάνει την ίδια προσοχή.

Έως την επόμενη φορά να χρωματίζετε τις μέρες σας με στύλ ….

 

#kp
Κατερίνα Παθιακάκη