Πρωταρχικός στόχος του καταστήματος Marakis Tyres–Wheels ήταν και είναι η επιλογή αξιόπιστων προϊόντων για την δική σας ασφάλεια και άνεση. Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό και τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτουν, σας εγγυώνται την καλύτερη εξυπηρέτηση, στην καλύτερη τιμή.

 

 

Υπάρχουν άνθρωποι που αντιμετωπίζουν το αυτοκίνητο τους απλά ως το μέσο μεταφορά τους, υπάρχουν όμως και αυτοί που αναπτύσσουν μια βαθύτερη σχέση με τον καθημερινό αυτό, σύντροφό τους.

 

 

Για όλους αυτούς, υπάρχουν σίγουρα δυο βασικά θέματα που θα βρεθούν στο προσκήνιο. Το πρώτο και κυριότερο είναι φυσικά η φροντίδα των ελαστικών που αποτελούν μείζον θέμα ασφάλειας, και το δεύτερο, να δώσουν ξεχωριστό χαρακτήρα στον τετράτροχο φίλο τους με την αλλαγή των τροχών να αποτελεί την πιο διαδεδομένη επέμβαση. Και εδώ το κατάστημα ελαστικών Marakis Tyres–Wheels στην Λεωφόρο Καζαντζάκη 99 στον Βαμβακόπουλο, υπόσχεται να σας βάλει στο «σωστό» δρόμο.

 

 

Το κατάστημα ελαστικών Μαράκης ιδρύθηκε το 2005 στο χώρο των ελαστικών, με αρχική έδρα τις Καλύβες Χανίων. Το 2010 ξεκίνησε η εμπορία και τοποθέτηση ζαντών σε ΙΧ επιβατικά, αγωνιστικά αλλά και σε 4X4.Πρωταρχικός στόχος τους ήταν και είναι η επιλογή αξιόπιστων προϊόντων για την δική σας ασφάλεια και άνεση. Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό και τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτουν, σας εγγυώνται την καλύτερη εξυπηρέτηση, στην καλύτερη τιμή.

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: 5 Χρόνια Birthday & Closing Season party (12/4)

 

 

Στο νέο χώρο θα βρείτε μεγάλη γκάμα ετοιμοπαράδοτων zαντών και ελαστικών από τις καλύτερες εταιρείες της αγοράς, μεγάλη ποικιλία σε αξεσουάρ όπως αποστάτες τροχών, παξιμάδια, μπουλόνια και όλα αυτά, σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές.

Αποκορύφωμα στην ποιότητα υπηρεσιών του MarakisTyres–Wheels η παροχή κινητού συνεργείου αλλά και η αποστολή προϊόντων σε όλη την Ελλάδα.

 

 

Περάστε μια βόλτα από την Λεωφόρο Καζαντζάκη 99 και ο Γιώργος Μαράκης θα σας δείξει τον τρόπο με τον οποίο θα κάνετε το όχημά σας μοναδικό!