Σοβαρά τώρα, πίστεψες ότι το HBO θα άφηνε τον Jon Snow ήσυχο μετά το φινάλε του Game of Thrones;

 

Όταν το ΗΒΟ έβγαλε στον αέρα το φινάλε του Game of Thrones το Μάιο του 2019, πιστεύατε πραγματικά ότι αυτό ήταν το τέλος; Ότι θα αρκούνταν στην επιτυχία του και θα άφηνε τα πράγματα ως έχουν και τον Kit Harington στην ησυχία του; Αλήθεια τώρα;

 

Το νέο spinoff sequel

Παρεμπιπτόντως, δεν αναφέρομαι στις επερχόμενες σειρές House of the Dragon και The Tales of Dunk and Egg, που παραπέμπουν στο Game of Thrones. Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, το Game of Thrones θα αποκτήσει κάτι σαν σειρά spinoff sequel. Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, ο Kit Harington θα επιστρέψει στον ρόλο που του χάρισε δύο υποψηφιότητες για Emmy, σε “μια live-action spin-off σειρά με επίκεντρο τον αγαπημένο χαρακτήρα των fans, Jon Snow.

Από μία ευρύτερη προοπτική, το συγκεκριμένο εγχείρημα σηματοδοτεί κάτι που θα μπορούσε να είναι μία αλλαγή στην κατεύθυνση του franchise – θα μπορούσαμε για παράδειγμα να δούμε επιτέλους τι συνέβη σε χαρακτήρες όπως η Arya και η Sansa Stark στο μέλλον, σε αντίθεση με το να παρακολουθούμε μόνο prequel σειρές στο διηνεκές.

Διαβάστε επίσης  Σιώπης: Ο Έλληνας μέσος συνάντησε τον διασημότερο instagramer της Τουρκίας και τις... έφαγε

Όσο για τον φίλο μας Jon Snow που ήδη είχε προλάβει να νεκραναστηθεί στη σειρά, κατέφερε να επιβιώσει από τα αιματηρά γεγονότα του φινάλε του GoT. Ανακάλυψε ότι το όνομά του ήταν στην πραγματικότητα Aegon Targaryen και άρα θα μπορούσε να αναλάβει τον πολυπόθητο θρόνο, απλώς προς το τέλος της σειράς εξορίστηκε από το Westeros.

Συνεπώς, μία ολόδική του σειρά με επίκεντρο τον ίδιο θα μπορούσε να τον ακολουθήσει στην αναζήτησή του βόρεια του Τείχους, αντιμετωπίζοντας διάφορους εχθρούς και διαπιστώνοντας στην πράξη τι σημαίνει να είσαι Targaryen. Όσο για τον Kit Harington, μάλλον θα χρειαστεί να βρει λίγο ελεύθερο χρόνο μέσα σε ένα πιθανότατα πολυάσχολο πρόγραμμα γυρισμάτων για τις ανάγκες του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel. Όπως και να έχει, αγαπητέ Kit, αξίζει τον κόπο λίγη ταλαιπωρία παραπάνω.

 

Πηγή: esquire.com.gr