Θεωρώ ότι το πραγματικό ταλέντο σε έναν άνθρωπο είναι η ευφυΐα του. Όταν ένας άνθρωπος είναι ευφυής είναι σε πολλά πράγματα καλός ή τέλος πάντων είναι στο κόλπο. Υπάρχουν μερικά επαγγέλματα όμως που χρειάζονται πραγματικό ταλέντο…Όλα αυτά που έχουν να κάνουν με το ταλέντο έχουν να κάνουν με το δείχτη ευφυίας, με την αντίληψη που έχει ο καθένας. Οπότε επειδή πιστεύω ότι είμαι ένα άτομο με αντίληψη θα έβρισκα πιστεύω την άκρη με ότι καταπιανόμουν.

 

Της Έλενας Φραντζή

 

Ποια πόλη σ’ αρέσει λίγο περισσότερο στην Κρήτη;

Δε μπορώ να κάνω επιλογή σε πόλη της Κρήτης. Καταρχήν είμαι από το Ηράκλειο και από τα Χανιά από τη πλευρά της μητέρας μου και τα αγαπώ και τα δύο εξίσου. Νομίζω όπου και να πας στην Κρήτη θα βρεις κάτι ξεχωριστό και διαφορετικό . Το λιμάνι των Χανίων είναι εξαιρετικό, τα Χανιά έχουν μοναδικές παραλίες μα απ΄την άλλη είναι και τα βουνά του Ηρακλείου. Ταυτόχρονα η πόλη του Ρεθύμνου είναι μαγική, βασικά κοίταξε παρόλο που δεν είμαι από το Ρέθυμνο, μ’αρέσει φουλ το Ρέθυμνο να σου πω την αλήθεια. Αλλά ταυτόχρονα είμαι και πολύ δεμένος με το Ηράκλειο και τα Χανιά δε μπορώ να διαλέξω.

Διαβάστε επίσης  Issue 789

 

Αν δεν ήσουν τραγουδιστής σε τι άλλο πιστεύεις θα ήσουν καλός ;

Θεωρώ ότι το πραγματικό ταλέντο σε έναν άνθρωπο είναι η ευφυΐα του. Όταν ένας άνθρωπος είναι ευφυής είναι σε πολλά πράγματα καλός ή τέλος πάντων είναι στο κόλπο. Υπάρχουν μερικά επαγγέλματα όμως που χρειάζονται πραγματικό ταλέντο, δηλαδή για να παίξεις μπάλα στο επίπεδο του Messi πρέπει να έχεις ταλέντο ή για να τραγουδήσεις σε ένα γεμάτο στάδιο ή να είσαι ένας σταρ του Hollywood ή ακόμα να είσαι ένας ηθοποιός που μπορεί να παίξει Άμλετ στο θέατρο και να μπορείς να συγκινείς κόσμο.Το ίδιο και ένας γιατρός που αντιλαμβάνεται στιγμιαία τι πρέπει να κάνει σε μια εγχείρηση. Όλα αυτά που έχουν να κάνουν με το ταλέντο έχουν να κάνουν με το δείχτη ευφυίας, με την αντίληψη που έχει ο καθένας. Οπότε επειδή πιστεύω ότι είμαι ένα άτομο με αντίληψη θα έβρισκα πιστεύω την άκρη με ότι καταπιανόμουν.

 

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival News: Ο Νίκος Μαυρής για πρώτη φορά στο Ηράκλειο
Έχεις ερμηνεύσει ένα μοναδικό τραγούδι σε συνεργασία με τον Πάνο Κατσιμίχα που δεν ήταν άλλο από το «αυτό που αγαπάς» Ένας στίχος που μας αγγίζει λίγο παραπάνω είναι ο εξής «Ακούς τον κόσμο γύρω που όλα τα ξέρει» Ποιες είναι οι σκέψεις σου γύρω από αυτόν τον στίχο;

Πολλές φορές οι άνθρωποι μπαίνουν στην διαδικασία να σκεφτούν τι θα πει ο κόσμος, ενδιαφέρονται για το τι θα πουν οι γύρω τους και τελικά δε ζουν τα όνειρα τους, δε ζουν τη ζωή τους στην ουσία! Ο μεγαλύτερος πόνος είναι να μην είσαι ο εαυτός σου. Να προσπαθείς να τους έχεις όλους ευχαριστημένους είναι εγγύηση για αρρώστια.

 

Μια συμβουλή που σου έχουν δώσει και δε θα ξεχάσεις

Κάποτε είχα ρωτήσει τον Μάνο Ελευθερίου τον στιχουργό
-Μάνο μου οι συνθέτες είναι καλοί ή κακοί άνθρωποι;
-Πως το εννοείς το καλοί;
-Καλοί, γλυκούληδες ξέρεις..
-Καλοί είναι και οι μέτριοι, το κράτησα αυτό!

Διαβάστε επίσης  8 Χρόνια Me Piazza Birthday Party!

 

Μια συνήθεια που αγαπάς και μια που θα ήθελες να σταματήσεις

Μια συνήθεια που θα ήθελα σίγουρα να σταματήσω είναι να τρώω απ’ έξω. Μια συνήθεια που σίγουρα δε θα άλλαζα είναι η ενασχόληση μου με τα βινύλια μου, τους δίσκους μου και τα πικάπ μου, με ηρέμει, είναι η συνήθεια μου.

 

Τρία θετικά που σου λένε οι φίλοι σου ότι έχεις

Δεν έχω κανένα καλό είμαι γεμάτος ελαττώματα.(Ταυτόχρονα συμπληρώνουν οι φίλοι του από πίσω είναι λίγα τα τρία).

 

Και ένα αρνητικό που δεν αντέχεις ούτε εσύ ο ίδιος στον εαυτό σου;

Στον εαυτό μου; Τον ίδιο μου τον εαυτό.

 

Ποια ήταν η πιο χαζή δικαιολογία που είχες πει για να αποφύγεις κάτι;

Έχω το τεράστιο ελάττωμα να είμαι ειλικρινής όταν δε πρέπει και γενικά να είμαι υπερβολικά ειλικρινής είναι κακό αυτό!