Αλλά θα βγουν πιο δυνατά στο τέλος.

 

 

Πολλές αλλαγές και αναταραχές σε επαγγελματική και προσωπική ζωή φέρνει ο Νοέμβριος για όλους, αλλά περισσότερο για τρία συγκεκριμένα ζώδια.

 

 

Κριός

Περισυλλογή και εσωτερική σκέψη θα κυριαρχεί αυτόν τον μήνα. Αυτή την περίοδο επικεντρώνεστε στις σχέσεις σας με τους άλλους και τα όρια που θέτετε σε αυτές. Σκέφτεστε πολύ τον ρόλο που διαδραματίζετε εσείς στη ζωή των άλλων και το κατά πόσο αυτός σας ικανοποιεί. Παράλληλα, απροσδόκητες αλλαγές μπορεί να αναταράξουν την καθημερινότητά σας και το αίσθημα ασφάλειας που ίσως νιώθετε. Οπλιστείτε με υπομονή και μην ξεχνάτε πως οι αλλαγές είναι προσωρινές.

 

Καρκίνος

Το καλό με εσάς είναι ότι γνωρίζετε πως υπάρχει πίεση- στη δουλειά και την οικογένεια, όπως γνωρίζετε πως θα έχετε ευκαιρίες για εξόδους και κοινωνικοποίηση. Το τελευταίο μάλιστα σας ευχαριστεί πολύ. Ωστόσο, υπάρχει κάτι που σας ενοχλεί. Κι αυτό είναι το παρελθόν σας. Το αφήνετε να μπαίνει εμπόδιο στη διασκέδασή σας, χωρίς και εσείς οι ίδιες να ξέρετε το γιατί. Είναι σαν να έχετε συμβιβαστεί με αυτό και το αφήνετε να επιστρέφει διαρκώς. Μοιάζετε κολλημένες πάνω του, αλλά ξέρετε πολύ καλά πως δεν υπάρχει λόγος για αυτό. Πρέπει να προχωρήσετε μπροστά. Κάντε το βήμα τώρα, ώστε να έρθει η θεραπεία αργότερα.

Διαβάστε επίσης  Εποχή του Υδροχόου 2023: Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο

 

Αιγόκερως

Ο Νοέμβριος δεν είναι απαραίτητα δύσκολος για εσάς, αλλά είναι ένας μήνας γεμάτος δραστηριότητα και αλλαγές. Θα μπείτε, μάλιστα, στον πειρασμό να εμπλακείτε σε καταστάσεις που δεν είναι οι καλύτερες για εσάς. Ωστόσο, εσείς νιώθετε την ενέργειά σας σε χαμηλά επίπεδα. Παράλληλα, το τέλος μιας σχέσης ή ενός σχεδίου πλησιάζει. Εσείς προσπαθήστε να κρατήσετε ό,τι θετικό μπορείτε από την εμπειρία σας και χρησιμοποιήστε το με σοφία. Σκεφτείτε τι ακριβώς θέλετε και ζητήστε βοήθεια από φίλους, για να μην πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό.

 

Πηγή: marieclaire.gr