Στους δρόμους των Ίνκας!

 

 

Μία από τις πιο γοητευτικές χώρες της Nότιας Aμερικής, το Περού, φέρει μέχρι σήμερα τη σφραγίδα των αρχαίων Ινδιάνικων πολιτισμών και των Ισπανών κατακτητών του.

Οι αρχαίες πόλεις και τα μουσεία τους με εκθέματα από όλους τους προκολομβιανούς πολιτισμούς (Τσαβίν, Μοτσίκα, Τσιμού, Ίνκας κλπ.), τα επιβλητικά βουνά, τα κατάλευκα λάμα, οι παραδοσιακές μουσικές, τα χειροτεχνήματα της περουβιάνικης λαϊκής παράδοσης, τα περίφημα υφαντά με τα γεωμετρικά σχέδια, τα πολυποίκιλτα υφάσματα, τα έντονα χρώματα και κυρίως οι γελαστοί άνθρωποι που κρατούν παραδόσεις απαράλλακτες για αιώνες, μας φέρνουν σε επαφή με τον υπέροχο κόσμο του Περού.

 

 

Ένα ταξίδι πέρα από τα καθιερωμένα, που συνδυάζει τα πάντα: από το Μάτσου Πίτσου ως τις γραμμές της Νάσκα, από το αμφιθεατρικό Κούσκο, τον “ομφαλό της γης” και την “αρχαιολογική πρωτεύουσα της αμερικανικής ηπείρου” έως τα πλωτά νησιά της φυλής Ούρος στην καταγάλανη λίμνη Τιτικάκα και τη μοναδική εμπειρία της ζούγκλας του Αμαζονίου… Ένα μυστήριο είναι το Περού που περιμένει να το ανακαλύψουμε!

 

Διαβάστε επίσης  Cabana Mare Beach Club & Cabana Mare Disco are coming! (04/5)

Αξίζει να ζήσετε:

 

  • Ακρόπολη Machu Picchu

Ένα από τα πιο ενεργειακά και μαγευτικά αξιοθέατα του κόσμου. Οι μυστηριώδεις ναοί και παλάτια των Ίνκας κρυμμένα σε καταπληκτική τοποθεσία.

 

  • Τα νησιά Uros

Ένας από τους πολλούς θησαυρούς της λίμνης Τιτικάκα, τα πλωτά χωριά Ούρος υπάρχουν στη λίμνη από την εποχή των Ίνκας.

 

  • Rainforest canopy walkway

Ο καλύτερος τρόπος για να δείτε την ζούγκλα του Αμαζονίου είναι για να χρησιμοποιήσετε τα υπέργεια μονοπάτια canopy, τα οποία φτάνουν τα 35μέτρα από το έδαφος.

 

  • Φαράγγι Colca

Δύο φορές το μέγεθος του Grand Canyon και ένα από τα βαθύτερα φαράγγια του κόσμου, το επιβλητικό Colca, αποτελεί σημαντικό ταξιδιωτικό προορισμό

 

 

 

 

 

Follow fb & insta: The Holidays Destination
THL 6906698170 / 2821033399
Email info@toptravelgreece.com
Web www.toptravelgreece.com