Ο καφές είναι μια αγαπημένη καθημερινή συνήθεια και για κάποιους είναι μια ιδιαίτερη εμπειρία όπου όλα μετράνε. Εμείς ανακαλύψαμε το σωστό μέρος για να την απολαμβάνεις όπως αρμόζει. Βάλτε στίγμα στην Ζυμβρακάκηδων 35 και συστηθείτε στο ολοκαίνουριο Pol brew!

 

 

Από νωρίς το πρωί και καθ’όλη τη διάρκεια της μέρας, ο Polikarpos επιμελείται με ιδιαίτερα μαεστρία το καφέ σας και φτιάχνει το πρωινό σας με φρεσκοψημένο χαρμάνι καφέ από κόκκους 100% arabica. Ιδανικά, μπορείτε να τον απολαύσετε με την άνεση σας στο χώρο του ή και τη πίσω αυλή και μη διστάσετε να το συνοδεύσετε με addictive snacks & sandwiches όπως η τορτίγια αβοκάντο αλλά και sweet tempts, όπως το red velvet cake.

Επιλεγμένα ροφήματα, τσάγια και signature cocktails βάζουν τη δική τους πινελιά στον προσεγμένο κατάλογο που διαρκώς εμπλουτίζεται με εξεζητημένες προτάσεις.

 

 

Η μοντέρνα αισθητική του χώρου, η ευγένεια, το χαμόγελο των συνεργατών του Pol brew και η γεύση, είναι τα απαραίτητα συστατικά της επιτυχίας, που επιβάλλεται να απολαύσεις.

Διαβάστε επίσης  Trophée Mille 2024: 3η θέση στον 13ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Γαστρονομίας για ένα δικό μας παιδί!

 

Insta: pol_brew