Σύμφωνα με νέες πληροφορίες από ιστοσελίδες που ασχολούνται με την αμερικανική εταιρεία.

 

 

Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμη αρκετούς μήνες από την αποκάλυψη της σειράς iPhone 15, αλλά οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με τις τιμές των νέων μοντέλων αρκούν για να προκαλέσουν ανησυχία στους φίλους της εταιρείας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα LeaksApplePro, το iPhone 15 Ultra (η εξέλιξη της σειράς Pro Max) μπορεί να φτάσει να πωλείται έως και 200 δολάρια πιο ακριβά από το iPhone 14 Pro Max!

Αν επιβεβαιωθεί η πληροφορία, θα πρόκειται για το μεγαλύτερο άλμα τιμής που θα έχουμε δει ανάμεσα σε γενιές iPhone μέχρι σήμερα, οδηγώντας το iPhone 15 Ultra σε κόστος αγοράς που θα ξεκινάει από τα 1299 και θα φτάνει στα 1799 δολάρια!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο σχετικό ρεπορτάζ, η Apple βλέπει την κερδοφορία της να μειώνεται χρόνο με το χρόνο και με το κόστος παραγωγής να έχει ανέβει και τα θέματα της παγκόσμιας οικονομίας να επηρεάζουν και τα οικονομικά της, καλείται να… κλείσει τρύπες.

Διαβάστε επίσης  Issue 791

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα μοντέλα, η ιστοσελίδα σημειώνει πως η αύξηση στα απλά μοντέλα ίσως και να ξεπεράσει τα 100 δολάρια (σε σχέση με τα αντίστοιχα της σειράς iPhone 14).

 

Πηγή: gazzetta.gr/plus