Οικειοθελής αποχώρηση «βόμβα» από το Survivor All Star. Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, από το ριάλιτι επιβίωσης αποχωρεί ο Στέλιος Χανταμπάκης.

 

 

Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον Στέλιο Χανταμπάκη να αποχωρεί οικειοθελώς από το Survivor All Star. Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, ο παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης θα ανακοινώσει απόψε, Τετάρτη (3/5) την απόφασή του να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

 

 

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί δύο αγώνες ασυλίας και έχουν αναδειχθεί τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση: ο Στέλιος Χανταμπάκης από τους Κόκκινους, ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Νικόλας Αγόρου από τους Μπλε.

 

 

Στο σημερινό επεισόδιο οι δύο ομάδες θα “ριχτούν” στη μάχη για μία ακόμη ασυλία, από την οποία θα προκύψουν νέοι υποψήφιοι, ωστόσο, πριν από αυτό, θα έχουμε μία πολύ σημαντική εξέλιξη.

 

 

Στην εκπομπή «Πρωινό μας» ο δημοσιογράφος Νίκος Παρτσώλης τόνισε ότι στο αποψινό (3/5) επεισόδιο θα συμβεί κάτι αναπάντεχο. «Θα υπάρξει σήμερα στο συμβούλιο, πριν από την ψηφοφορία, μία μεγάλη ανατροπή. Δεν έχει σημασία τι θα γίνει. Ο τρόπος όμως που φτάσαμε σε αυτό που θα δούμε… Είναι τόσο κακό όλο αυτό, τόσο κακό!», είπε χαρακτηριστικά, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει τι έχει συμβεί.

Διαβάστε επίσης  Του Λωλοστεφανή - by GAS Motosport Culture

 

 

Πηγή: reader.gr