Συναισθηματικά κυρίως θέματα των τελευταίων 6 μηνών κινητοποιούνται αυτή την στιγμή ώστε να βρεθεί μια δημιουργική διέξοδος. Η σύγκρουση μεταξύ συναισθημάτων και λογικής είναι στο μενού των ημερών

 

 

Συναισθηματικά κυρίως θέματα των τελευταίων 6 μηνών κινητοποιούνται αυτή την στιγμή ώστε να βρεθεί μια δημιουργική διέξοδος. Οι εσωτερικές εντάσεις καθώς και οι εξωτερικές πιέσεις μπορεί να οδηγούν σε συγκρούσεις κυρίως λόγω της συμμετοχής του Ερμή ανάδρομου και του Ουρανού στη συγκεκριμένη Έκλειψη και θα χρειαστεί να βρούμε τρόπους να εξαλείψουμε ότι δημιουργεί δυσαρμονία.

 

 

Η συμμετοχή του Άρη δίνει το απαραίτητο σθένος για να πάρουμε τις καταστάσεις στα χέρια μας αποδεχόμενοι κάθε πρόκληση η οποία μπορεί να λάβει χώρα. Λίγο περισσότερο προσοχή σε παρορμητικές κινήσεις χωρίς την απαραίτητη σκέψη, λόγω του Ερμή ανάδρομου. Η σύγκρουση μεταξύ συναισθημάτων και λογικής είναι στο μενού των ημερών. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

 

 

Κριός

Υπό την επίδραση της έκλειψης της Σελήνης του Μάη στον Σκορπιό, οι σκιώδεις ιδιότητες των στενών συνεργασιών σας μεγεθύνονται. Ο Άρης, ο φλογερός κυβερνήτης σας, ενεργοποιεί επίσης τον τέταρτο οίκο του σπιτιού, της οικογένειας και των πιο εσωτερικών συναισθημάτων σας, επιβεβαιώνοντας το βάρος των συναισθημάτων σας αυτή τη στιγμή. Η Σελήνη θα καθίσει απέναντι από τον ήλιο, ο Ουρανός και ο Ερμής ανάδρομος στον Ταύρο, φέρνουν την ευκαιρία να απελευθερωθείτε από μια αναξιόπιστη πηγή ή μία τοξική ζώνη άνεσης. Σκεφτείτε την αίσθηση της σταθερότητάς σας και τις αξίες που εν αγνοία σας έχετε παραβιάσει για χάρη ενός σημαντικού άλλου.

 

Ταύρος

Παρά τις απροσδόκητες αναταράξεις που ανάγκασαν τη σταθερή προσωπικότητά σας να προσαρμοστεί, αυτή η ιστορία έκλειψης συνεχίζει να σας φέρνει σε ισορροπία. Για παράδειγμα, καθώς αυτή η σεληνιακή έκλειψη φορτίζει τον τομέα των σχέσεών σας – αφού είναι απέναντι από τον ήλιο, τον Ουρανό και τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό σας – επαναλαμβάνετε τα βήματά σας και συμβιβάζεστε με τα μέρη του εαυτού σας που έχετε αποφασίσει να διατηρήσετε μια επιφανειακή σύνδεση . Αυτές οι δεσμεύσεις έχουν επηρεάσει το αίσθημα ασφάλειας και την ατομική ελευθερία; Εάν δεν λειτουργεί πλέον και δεν έχει αξία για εσάς, ήρθε η ώρα να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας.

Διαβάστε επίσης  Γνωρίστε to Katharo!

 

Δίδυμοι

Τι σας εμπνέει καθημερινά; Λόγω της δυνητικά σκληρής φύσης αυτής της έκλειψης, θα ήταν καλύτερο να χαλαρώσετε τις πιέσεις ή την ανάγκη για τελειομανία. Θα χτυπήσει τον έκτο οίκο σας της υγείας, της δέουσας επιμέλειας και της υπηρεσίας . Ενώ συγκρούεται με τον ήλιο, τον Ουρανό και τον Ερμή ανάδρομο στον 12ο οίκο σας με τα ασυνείδητα μοτίβα και όλα τα πράγματα πίσω από τα παρασκήνια. Μπορεί να είναι μια κατάσταση που κρατάτε ιδιωτική ή ο υποσυνείδητος προγραμματισμός που δικαιολογεί την αξία των καθημερινών σας προσπαθειών, αλλά αυτή η ενέργεια θα σας απελευθερώσει. Έξω με την παλιά ρουτίνα και μέσα με τη νέα. Η ηρεμία σας αξίζει τον κόπο.

 

Καρκίνος

Τρέφετε αγανάκτηση ή μήπως πάει πιο βαθιά; Επανασυνδεθείτε με το εσωτερικό σας παιδί, καθώς αυτή η σεληνιακή έκλειψη θα φέρει επίγνωση στις σκιώδεις πτυχές της αυτοέκφρασης, καθώς και στους τομείς όπου μπορεί να σας λείπει η «αγάπη του εαυτού σας», είτε δημιουργικά είτε όσον αφορά την επιθυμία σας για έπαινο και αναγνώριση. Επίσης, με τον ήλιο, τον Ουρανό και τον Ερμή να ανακινούν τον 11ο οίκο των κοινοτικών υποθέσεων σας, είναι σημαντικό να είστε διακριτικοί με τα άτομα που αποκαλείτε πραγματικά φίλους έναντι των κοινωνικών κύκλων με τους οποίους έρχεστε σε επαφή για επικύρωση. Ο εαυτός σας , έχει κάτι να σας πει.

 

Λέων

Το θάρρος έρχεται από μέσα, αλλά αυτό είναι το λιγότερο από τις ανησυχίες σας. Φορτίζοντας τον τέταρτο οίκο σας, τα συναισθηματικά θεμέλια και τα οικογενειακά θέματα, η σεληνιακή έκλειψη του Μαΐου φέρνει επίγνωση των πιο σκοτεινών ιδιοτήτων του εσωτερικού σας κόσμου. Είτε όσον αφορά τα προγονικά σας μοτίβα είτε τα εσώτερα συναισθήματά σας, ένα μέρος του παρελθόντος σας επισκιάζεται, αλλά σας απελευθερώνει στη διαδικασία. Σκεφτείτε τι επικυρώνει την αίσθηση της εξουσίας και της προσωπικής σας σταθερότητας. Ξαναγράφετε την ιστορία και το κάνετε μόνο για εσάς .

 

Παρθένος

Η έκλειψη Σελήνης ενεργοποιεί τον τρίτο οίκο επικοινωνίας, τα αδέρφια, τους γείτονες και το άμεσο περιβάλλον, αποκαλύπτοντας αλήθειες που ήταν άρρητες και ασυνείδητες αναμνήσεις που κρύψατε στον ψυχισμό σας. Απέναντι από τον ήλιο, τον Ουρανό και τον Ερμή ανάδρομο, αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια απροσδόκητη επιφοίτηση σχετικά με τα συστήματα πεποιθήσεων σας ή την προσωπική σας φιλοσοφία. Επίσης, με τον Άρη να φορτίζει τον 11ο οίκο των κοινοτικών υποθέσεων σας, φωτίζονται οι αλήθειες που περιβάλλουν τα ιδανικά σας και την αίσθηση ότι ανήκετε στον κόσμο. Αυτό είναι μία αυτο-ανακάλυψη, αλλά με τους δικούς σας όρους.

Διαβάστε επίσης  Πασχαλινά Ντου...στον Φούρνο Ντουρουντούς!

 

Ζυγός

Γνωρίζετε όλο και περισσότερο τη σκιώδη πλευρά των ενεργητικών σας ανταλλαγών και των οικείων ενώσεων σας, αλλά αυτή η σεληνιακή έκλειψη είναι εδώ για να σας απελευθερώσει από οτιδήποτε ασυνείδητα έχετε προσκολληθεί. Είτε πρόκειται για ένα τοξικό σύστημα αξιών στο οποίο έχετε αφοσιωθεί, είτε για τον φόβο ότι δεν μπορείτε να τα βγάλετε πέρα χωρίς τη βοήθεια ενός σημαντικού άλλου, μια χαμηλή ανταλλαγή δονήσεων επισκιάζεται για το υψηλότερο καλό σας. Εν τω μεταξύ, σκεφτείτε πώς έχετε υπονομεύσει ασυνείδητα την αυτοεκτίμησή σας και την αίσθηση εξουσίας. Δεν είστε οι οικονομικές δυσκολίες του παρελθόντος σας.

 

Σκορπιός

Σκεφτείτε ξανά στις αρχές του 2022 και σκεφτείτε την πνευματική ανάπτυξη και τη μεταμόρφωση της ιστορίας της έκλειψής στο ζώδιό σας. Η δουλειά στις σκιές δεν είναι ποτέ εύκολη, αλλά αυτό το υπερφορτωμένο φαινόμενο είναι εδώ για να σας απελευθερώσει και να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τα πιο σκοτεινά μέρη του ασυνειδήτου σας. Λαμβάνοντας υπόψη το τέλμα του Ταύρου στον τομέα των σχέσεών σας – πόσο μάλλον με τον Άρη στον ένατο οίκο της αυτοανακάλυψης και τον Πλούτωνα μέσω του τέταρτου οίκου της οικογένειάς σας – αυτό που κάποτε εκτιμούσατε στις προσωπικές σας σχέσεις ή ίσως να βασίζεστε για τον μετασχηματισμό της ζωής σας , δεν είναι αυτό που περίμενες. Καταρρίπτετε πρότυπα που θα μπορούσαν να σας φυλακίσουν, γι’ αυτό καλέστε τους φίλους σας για υποστήριξη.

 

Τοξότης

Οι καθημερινές σας προσπάθειες εξακολουθούν να έχουν απήχηση στην αλήθεια της ψυχής σας; Φορτίζοντας τον 12ο οίκο σας της παράδοσης, της θεραπείας και των ασυνείδητων μοτίβων, αυτή η σεληνιακή έκλειψη φέρνει επίγνωση στη σκοτεινή πλευρά τις ενεργειακές σας ανταλλαγές, τη δυναμική και τις πράξεις υπηρεσίας. Ο Άρης (στον Καρκίνο) υπογραμμίζει επίσης τα μέρη της ζωής σας που μπορεί να στερούνται προσοχής και να έχουν οδηγήσει σε βάρος σας. Τι δεν είστε πλέον διατεθειμένοι να θυσιάσετε; Σκεφτείτε την κινητήρια δύναμη των συνηθειών, των τελετουργιών και της ρουτίνας σας. Η ιστορία της έκλειψης σας μιλά για τις ενέργειες που καταπιέζετε εν αγνοία σας και κρύβεστε πίσω από τα παρασκήνια.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival News: Coca Cola supports Street Food Festival Crete

 

Αιγόκερως

Έχετε βασιστεί ασυνείδητα στην έγκριση των άλλων όταν πρόκειται για την αλήθεια σας; Πυροδοτώντας τον κοινωνικά συνειδητοποιημένο 11ο οίκο των κοινοτικών υποθέσεων και της ατομικής ελευθερίας, αυτή η σεληνιακή έκλειψη συνεχίζει να αναδεικνύει τα σκιερά υπόγεια ρεύματα του κοινωνικού σας περιβάλλοντος και πώς η επιθυμία σας για την αίσθηση του ανήκειν μπορεί να έχει γίνει τοξική με την πάροδο του χρόνου. Είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά, μια απροσδόκητη ανατροπή φέρνει επίγνωση της ασφάλειας (ή της έλλειψής της) γύρω από την αυτοέκφρασή σας. Μια κοινωνική ταυτότητα που έχετε απεικονίσει λανθασμένα επισκιάζεται και σας απελευθερώνει.

 

Υδροχόος

Εάν αισθάνεστε σε καταστολή ή ενεργειακά εξαντλημένοι όσον αφορά την αίσθηση εξουσίας σας, αυτή η σεληνιακή έκλειψη σας επαναφέρει σε ισορροπία. Στο μεταξύ, σκεφτείτε τον ορισμό σας για την επιτυχία και τη φήμη. Προέρχεται από την παιδική ηλικία ή από μια εξέχουσα προσωπικότητα στην οικογένειά σας; Καθισμένοι ακριβώς απέναντι από τόσους πλανήτες στον Ταύρο, αυτή είναι μια ευκαιρία να μπείτε και να επανασυνδεθείτε με τα προσωπικά σας συστήματα αξιών. Ενεργοποιήστε αυτό το δώρο, αλλά αν έχετε κολλήσει ασυνείδητα σε μια επιφανειακή εικόνα για χάρη της οικονομικής ασφάλειας, η σκιώδης αλήθεια θα είναι σκληρή.

 

Ιχθύες

Είναι η φιλοσοφία σας αυθεντική για εσάς ή συνδέεται με μια ψευδαίσθηση; Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν τον πραγματικό λόγο για τον οποίο φοράτε ροζ γυαλιά, καθώς πηγάζει κυρίως από τον φόβο σας για τις σκληρές πραγματικότητες. Ωστόσο, αγγίζοντας τον ένατο οίκο της επέκτασης, της περιπέτειας και της αυτοανακάλυψης, αυτή η τελευταία σεληνιακή έκλειψη στον Σκορπιό είναι εδώ για να μετατρέψει τον πόνο σε δύναμη, αλλά πιθανότατα θα είναι το αποτέλεσμα μιας απροσδόκητης αλλαγής προοπτικής. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για όσους από εσάς επέλεξαν να βρουν παρηγοριά στο «χειρότερο σενάριο», για χάρη μιας ψευδούς αίσθησης ασφάλειας. Όπως πάντα, η αλήθεια σας απελευθερώνει, αλλά είναι στο χέρι σας να επιλέξετε τον σωστό δρόμο.

 

Πηγή: astro-live.gr