Οι πρώτες εικόνες από το πολυαναμενόμενο sequel είναι πραγματικά εντυπωσιακές.

 

 

Άμμος, μεταλλικές πανοπλίες και μαντήλια που κρύβουν τα πάντα εκτός από τα μάτια, ενώ σέρνονται σε όλη την έρημο. Το trailer του δεύτερου μέρους του Dune είναι εδώ και έχει ήδη δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες για την ταινία.

Το Dune 2 του Denis Villeneuve, διαδραματίζεται και πάλι στον πανέμορφο, αλλά γεμάτο κινδύνους, πλανήτη Arrakis. Συνεχίζουμε ακριβώς από εκεί που σταμάτησε η πρώτη ταινία, με τον Paul Atreides (Timothée Chalamet) και τη μητέρα του Jessica (Rebecca Ferguson) να αφομοιώνονται στη φυλή των Fremen με επικεφαλής τον Stilgar (Javier Bardem). Εκεί, ο Paul ερωτεύεται την Chani (Zendaya) και ορκίζεται να βοηθήσει στην απελευθέρωση του Arrakis από τους καταπιεστές του, μετατρέποντάς τον παράλληλα σε έναν υδάτινο παράδεισο.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUNE (@dunemovie)

 

Στην προσπάθεια αυτή, ο Timothée Chalamet θα αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες και αντιδράσεις, ειδικά από τους νέους χαρακτήρες που παρουσιάζονται στο trailer. Ο βαρόνος Vladimir Harkonnen (Stellan Skarsgård) και ο ανιψιός του Rabban (Dave Bautista) έχουν ήδη καθιερωθεί ως βάναυσοι εχθροί. Ωστόσο, εμφανίζεται μια νέα απειλή: Ο νεότερος ανιψιός του βαρόνου Feyd-Rautha (Austin Butler), ο οποίος έχει βαλθεί να εξοντώσει τον Paul.

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 791: Against all odds

Σε άλλο σημείο του trailer, κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή της η ηθοποιός Florence Pugh, η οποία υποδύεται την πριγκίπισσα Irulan, την κόρη του παντοδύναμου αυτοκράτορα Padishah (Christopher Walken). Η Irulan υποψιάζεται ότι ο Paul μπορεί να είναι ακόμα ζωντανός.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUNE (@dunemovie)

 

Φυσικά, το highlight του trailer είναι το σημείο που ο Timothée Chalamet ‘ιππεύει’ ένα από τα γιγαντιαία σκουλήκια που κρύβονται στην έρημο και στην πρώτη ταινία του είχαν κάνει τη ζωή δύσκολη. Αν δε σε έπεισε και αυτό να δεις το Dune 2, τότε σηκώνουμε τα χέρια ψηλά.

 

Να πέσει το trailer:

 

Πηγή: esquire.com.gr