Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Καρκίνου μέχρι 5 Ιουνίου. Η ανάγκη συναισθηματικής εγγύτητας θα χρωματίζει τη διάθεσή μας και η επιθυμία να ζήσουμε το “όνειρό” μας θα είναι έντονη παρακινώντας τα βήματά μας.

 

 

Αυτή η θέση της Αφροδίτης διογκώνει την έννοια της αγάπης, της πίστης, της ευαισθησίας και της συμπόνιας προς τους άλλους ανθρώπους, με μια μεγάλη αγκαλιά που θα αντέξει από τις απογοητεύσεις μέχρι τις μεγαλύτερες προσδοκίες. Ωστόσο είναι ιδιαίτερα «σκόπιμη» θέση με την έννοια πως θα μπορούσαμε να δράσουμε εμείς ή οι άλλοι χρησιμοποιώντας περισσότερο τη γοητεία μας/τους ώστε να κερδηθούν τα μέγιστα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

 

 

Για τους Κριούς, η κινητήριος δύναμη τη περίοδο με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου θα είναι η προσωπική σας ανάγκη να νιώσετε οικεία στο περιβάλλον που βρίσκεστε και να λάβετε συναισθηματική τροφή. Μέχρι αρχές Ιουνίου η αναζήτηση της αρμονίας κυρίως στην ιδιωτική σας ζωή, το σπίτι και την οικογένεια θα είναι προτεραιότητα.

 

Για τους Ταύρους, με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου μέχρι αρχές Ιουνίου θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά με τους ανθρώπους που αγαπάτε και εκτιμάτε. Η ανταλλαγή απόψεων και ιδεών προς μια δημιουργική, ευχάριστη και με θαλπωρή κατεύθυνση θα κινεί τα βήματά σας και θα σας δοθούν ευκαιρίες να έρθετε πιο κοντά και ουσιαστικά με τους ανθρώπους που εκτιμάτε και νοιάζεστε.

Διαβάστε επίσης  New entry Tried & Tested: Strapatsada at The Jar cafe

 

Για τους Διδύμους, η διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιο του Καρκίνου σας επηρεάζει μέχρι αρχές Ιουνίου κυρίως σε επίπεδο αξιών είτε αφορά τα προσωπικά σας είτε υλικά ζητήματα. Η εύνοια να εστιάσετε σε αυτούς τους τομείς και να δημιουργήσετε μια όμορφη ατμόσφαιρα αυξάνοντας την ευημερία στη ζωή σας θα υπάρχει και θα παρακινεί τις δράσεις σας.

 

Για τους Καρκίνους, μέχρι αρχές Ιουνίου η Αφροδίτη θα περνά από το ζώδιό σας μεγαλώνοντας την προσωπική σας ανάγκη να χαθείτε μέσα σε όμορφα συναισθήματα. Η προβολή των ταλέντων σας και η διεκδίκηση όσων δικαιούστε θα έρθουν στη πρώτη γραμμή των ενδιαφερόντων σας θέλοντας να νιώσετε περισσότερη χαρά και αρμονία στη ζωή σας.

 

Για τους Λέοντες, η Αφροδίτη στον Καρκίνο μέχρι αρχές Ιουνίου κινητοποιεί βαθύτερες σας ανάγκες για θαλπωρή και μία μεγάλη, θερμή αγκαλιά. Μέσα σε αυτό το συγκεκριμένο διάστημα θα σας δοθούν ευκαιρίες να έρθετε πιο κοντά και να νιώσετε περισσότερο οικεία με άτομα που θέλετε να είναι στη ζωή σας, προχωρώντας σε μία οδό που θα έχει κοινό στόχο.

 

Για τους Παρθένους, τη περίοδο με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους με τους οποίους μπορείτε να μοιραστείτε μια κοινή πορεία. Μέχρι αρχές Ιουνίου η ανάγκη για μια αγκαλιά η οποία θα μπορεί να αντέξει οποιαδήποτε απογοήτευση θα είναι έντονη και οι έννοιες τις αγάπης, της ευαισθησίας και της συμπόνιας θα διογκωθούν.

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères: Ακόμα ένας δυνατός χειμώνας φτάνει στο τέλος του! (25/4 - 28/4)

 

Για τους Ζυγούς, με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου μέχρι αρχές Ιουνίου θα σας δοθούν ευκαιρίες να μπορέσετε να δημιουργήσετε συνεργασίες και γενικότερα συνδέσεις οι οποίες θα μπορούσαν να βελτιώσουν τη ζωή σας. Επίσης, είναι μια περίοδος κατά την οποία μπορείτε να αρχίσετε να σκέφτεστε έναν γάμο, την προοπτική μιας οικογένειας και οτιδήποτε θα σας κάνει να νιώσετε περισσότερο ευχάριστα και ασφαλής, με οποιαδήποτε έννοια.

 

Για τους Σκορπιούς, ευνοϊκή η θέση της Αφροδίτης στον Καρκίνο βοηθώντας σας μέχρι αρχές Ιουνίου να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία θα σας κάνουν να νιώθετε ζωντανή/ό και γεμάτη/ο ενέργεια. Θα υπάρξει η ώθηση να ασχοληθείτε ή να ακολουθήσετε δημιουργικές κατευθύνσεις με ενθουσιασμό και πίστη στα ιδανικά σας και στις ικανότητές σας.

 

Για τους Τοξότες, η Αφροδίτη στον Καρκίνο θα ενεργοποιήσει και θα σας βοηθήσει να εστιάσετε σε βαθύτερα όνειρα και κυρίως σε προσωπικές βαθύτερες ανάγκες σας. Μέχρι αρχές Ιουνίου θα υπάρχει η τάση να φιλτράρετε τα πάντα μέσα από τα συναισθήματά σας και να προσπαθείτε να βρείτε τρόπους για να κάνετε καλύτερες συνδέσεις με τους ανθρώπους που θέλετε να βρίσκονται στη ζωή σας.

Διαβάστε επίσης  To Katharo: 14 χρόνια δίπλα σας!

 

Για τους Αιγόκερους, η ανάγκη συναισθηματικής εγγύτητας θα είναι ιδιαίτερα κινητοποιημένη με την Αφροδίτη απέναντί σας, στο ζώδιο του Καρκίνου. Μέχρι αρχές Ιουνίου ο έρωτας και η αγάπη παίρνουν άλλες διαστάσεις και η ανάγκη να νιώσετε οικεία και ποθητή/ός θα οδηγεί τα βήματά σας. Δώστε την ενέργειά σας σε τομείς που η σχέση και η συνεργασία θα μπορούσαν να σας πάνε ένα βήμα μπροστά.

 

Για τους Υδροχόους, η επιθυμία να ζήσετε το δικό σας όνειρο θα είναι έντονη με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου μέχρι αρχές Ιουνίου. Η νοσταλγική χροιά ενδέχεται να είναι παρούσα ωστόσο θα βοηθηθείτε σε πράγματα και καταστάσεις οι οποίες είναι κινητοποιημένες στην καθημερινή σας ρουτίνα ή/και εργασία.

 

 

Για τους Ιχθύες, ιδιαίτερα ευνοϊκή η θέση της Αφροδίτης στον Καρκίνο μέχρι αρχές Ιουνίου όπου θα βοηθηθείτε σε τομείς που η δημιουργικότητά σας μπορεί να σας φέρει επιτεύξεις και επέκταση. Η ανάγκη να χαρείτε, να πειραματιστείτε και να περάσετε όμορφα στο περιβάλλον που είστε, με τους ανθρώπους που θέλετε να είστε μαζί, θα είναι ιδιαίτερα ενεργή και θα ωθεί τόσο τις αποφάσεις όσο και τις δράσεις σας.

 

Πηγή: jenny.gr