Ποιες σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ θα δούμε μέσα στον Ιούλιο;

 

 

Πιστεύεις ότι ο Ιούλιος είναι ο πιο λάθος μήνας για να κάτσεις σπίτι και να δεις Netflix; Αν ξεμείνεις στην πόλη, η απάντηση είναι όχι. Γιατί πάντα θα υπάρχουν οι μέρες που θα επιστρέφεις στο σπίτι κουρασμένος/η μετά τη δουλειά και το μόνο που θα θες είναι κλιματισμό, φαγητό και μια καλή σειρά (ή ταινία ή ντοκιμαντέρ).

Το Netflix προνόησε για εσένα και εμπλουτίζει το περιεχόμενό του με νέα projects, αλλά και νέους κύκλους που περιμέναμε πολύ καιρό. Διαλέξαμε τα καλύτερα για εσένα και καλό μήνα!

 

Οι σειρές

 

Ο Δικηγόρος με τη Λίνκολν: Σεζόν 2

 

Με την εταιρεία του σε μεγάλη ζήτηση και την ομάδα πιο απασχολημένη από ποτέ, ο Μίκι μπλέκει με μια γυναίκα που σύντομα γίνεται πελάτης του όταν κατηγορείται για φόνο. Στις 6 Ιουλίου.

 

Nineteen to Twenty

 

Νέα παιδιά περνάνε παρέα την τελευταία εβδομάδα της δεύτερης δεκαετίας τους και την πρώτη της τρίτης, βιώνοντας την ελευθερία και τις “πρωτιές” της ενήλικης ζωής. Διαθέσιμο στις 11 Ιουλίου.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival News: Coca Cola supports Street Food Festival Crete

 

Ο Γητευτής: Σεζόν 3, Τόμος 2

 

Η μοίρα τους έφερε κοντά. Επικίνδυνες δυνάμεις θέλουν να τους χωρίσουν. Ο Γκέραλτ και η Γένεφερ παλεύουν να κρατήσουν τη Σίρι ασφαλή, ενώ ετοιμάζεται πόλεμος στην Ήπειρο. 27 Ιουλίου.

 

Ο Ράφτης: Σεζόν 2

 

Ο Πεγιάμι έχει νέες δυσκολίες καθώς η φιλία του με τον Δημήτρη δοκιμάζεται, η Εσβέτ περνά περισσότερο χρόνο με τον Μουσταφά και μια νέα γυναίκα μπαίνει στη ζωή του. Από τις 28 Ιουλίου.

 

Οι ταινίες

 

Οι Τακτικές του Έρωτα 2

 

Η Ασλί δηλώνει ότι ο γάμος είναι απάτη, αλλά, όταν ο σύντροφός της, ο Κερέμ, αναπάντεχα συμφωνεί, θα κάνει τα πάντα για να τον χειραγωγήσει ώστε να της κάνει πρόταση γάμου. Στις 14 Ιουλίου.

 

Με τα Μάτια Κλειστά: Βαρκελώνη

 

Από τους παραγωγούς του παγκόσμιου φαινομένου “Με τα Μάτια Κλειστά” έρχεται το ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΛΕΙΣΤΑ: ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ, μια επέκταση της ταινίας που καθήλωσε το κοινό το 2018. Μετά τον αποδεκατισμό του παγκόσμιου πληθυσμού από μια μυστηριώδη δύναμη, ο Σεμπάστιαν πρέπει να κάνει το δικό του ταξίδι επιβίωσης στους έρημους δρόμους της Βαρκελώνης. Καθώς συνάπτει άβολες συμμαχίες με άλλους επιζώντες και προσπαθούν να ξεφύγουν από την πόλη, μια απροσδόκητη και ακόμα χειρότερη απειλή μεγαλώνει. 14 Ιουλίου.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival News: Coca Cola supports Street Food Festival Crete

 

Κλωνοποίησαν τον Ταϊρόν

Μια σειρά ανεξήγητων γεγονότων οδηγεί ένα απίθανο τρίο (Τζον Μπογιέγκα, Τζέιμι Φοξ και Τιόνα Πάρις) στα δίχτυα μιας μοχθηρής συνωμοσίας στη γειτονιά. Στις 21 Ιουλίου.

 

Τα ντοκιμαντέρ

 

WHAM!

 

Μέσα από συνεντεύξεις και αρχειακό υλικό, ο Τζορτζ Μάικλ και ο Άντριου Ρίτζλεϊ θυμούνται τους Wham!, από το ’70 που ήταν κολλητοί μέχρι το ’80 που έγιναν θρύλοι της ποπ. 5 Ιουλίου.

 

Πώς να Γίνεις Αρχηγός Αίρεσης

Θυμίζοντας οδηγό για τη σύλληψη φανατισμένων οπαδών αίρεσης, αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ εξετάζει με χιούμορ την άνοδο έξι γνωστών “διδασκάλων”. 28 Ιουλίου.

 

Πηγή: reader.gr