Με φάρμακο που χορηγείται σε περιστατικά υπερβολικής χρήσης ναρκωτικών, αλλά και για την αντιμετώπιση σηπτικού σοκ, έσωσαν οι γιατροί τη Μαντόνα. Της χορηγήθηκε ενέσιμα όταν βρέθηκε αναίσθητη στο σπίτι της.

 

 

Νέες λεπτομέρειες για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της Μαντόνα, η οποία χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ΜΕΘ μετά από βακτηριακή λοίμωξη, έρχονται στη δημοσιότητα από τα ρεπορτάζ των διεθνών μέσων ενημέρωσης.

Δημοσίευμα της Daily Mail αναφέρει ότι οι γιατροί της χορήγησαν φάρμακο που χρησιμοποιείται και για περιστατικά υπερβολικής χρήσης ναρκωτικών, προκειμένου να σώσουν τη ζωή της.

Σύμφωνα με τη «Daily Mail», όταν η 64χρονη τραγουδίστρια βρέθηκε αναίσθητη στο σπίτι της στις 24 Ιουνίου της χορηγήθηκε ενέσιμα το φάρμακο Narcan, το οποίο χρησιμοποιείται ως άμεσο αντίδοτο σε περιστατικά υπερβολικής χρήσης ναρκωτικών, αλλά και για την αντιμετώπιση σηπτικού σοκ.

Υπενθυμίζεται ότι η Μαντόνα, αφού βρέθηκε αναίσθητη στο σπίτι της, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης όπου για τουλάχιστον ένα βράδυ νοσηλεύτηκε διασωληνωμένη σε ΜΕΘ.

Διαβάστε επίσης  Summer 2024 Opening Party @ Dielefsis Cocktail & Music bar (26/4)

 

Πηγή: reader.gr