Το #imperiallounge από σήμερα σας υποδέχεται στον πλήρως ανακαινισμένο χώρο του! Ένα all day cafe shisha bar στη καρδία της πόλης, ήρθε για να γίνει το αγαπημένο coffeebreak spot σας!

 

Η αρχή γίνεται με το που εισέρχεσαι στον εντυπωσιακό χώρο, όπου ο πελάτης είναι στο επίκεντρο και αντιλαμβάνεται από την πρώτη στιγμή την πραγματική έννοια της λέξης “lounge“.

Εκτός από αυτό όμως, είναι όπως είπαμε και all day cafe shisha bar. Αυτό σημαίνει πως αποτελεί ιδανικό προορισμό για όλη τη διάρκεια της μέρας..αλλά και της νύχτας!

 

 

Από νωρίς το πρωί για εξαιρετικό πρωινό, συνεχίζοντας για brunch ή lunch break η απλά για να απολαύσετε τον καφέ σας με ένα ξεχωριστό γλυκό, ο ολοκαίνουργιος κατάλογος θα σας ικανοποιήσει απόλυτα.

Και όταν θα έρθει η ώρα για τις βραδινές ανησυχίες, το bar σας περιμένει για το αγαπημένο σας ποτό ή για να δοκιμάσετε κάποιο από τα signature cocktails με την υπογραφή του expert @alex.finos!

Διαβάστε επίσης  CBP news: PEPSI CO. proud sponsor of Chania Beach Party 2022!

Τελευταίο και καλύτερο αφήσαμε το Shisha bar, ένας παράδεισος για τους λάτρεις του ναργιλέ με μεγάλη ποικιλία και με ξεχωριστές και πλούσιες γεύσεις!

Από σήμερα το Imperial Lounge Bar ανοίγει τις πόρτες του και αν όλα τα παραπάνω δε σας αρκούν να το επισκεφτείτε, μια βόλτα από την Κισσάμου 122 θα σας δώσει σίγουρα κάποιο λόγο που θα γίνει το αγαπημένο σας spot!

 

 

INFO
The Day: Πεμ. 14/7
The Time: 20:00
The place: Imperial Lounge Bar
Location: Κισσάμου 122