Το τοπίο ξεκαθαρίζει.

 

 

Γνωστός ως ο πλανήτης των ψευδαισθήσεων, ο Ποσειδώνας μπορεί να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα, ανάλογα με το πού ταξιδεύει. Ευτυχώς, η ανάδρομη πορεία του στους Ιχθύες μέχρι τον Δεκέμβριο του 2023 θα φέρει προσωρινή διαύγεια για κάθε ζώδιο, διευκολύνοντας την καθαρή θέαση των πραγμάτων. Και, δεδομένου ότι ο Κρόνος είναι, επίσης, ανάδρομος στους Ιχθύες, πιθανότατα θα παρατηρήσετε λίγο περισσότερο και τις δομημένες επιδράσεις του.

 

 

Ενώ οι πλανητικές αναδρομές μπορούν να σηματοδοτήσουν μια περίοδο χάους και σύγχυσης (ειδικά οι αναδρομές του Ερμή), ένας πλανήτης όπως ο Ποσειδώνας που βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, έχει γενικά λιγότερο αισθητές επιπτώσεις λόγω της μεγαλύτερης απόστασής του από τη Γη. Αυτό ισχύει σίγουρα για την ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα, που ξεκίνησε στα τέλη Ιουνίου, οπότε αυτή η τετράμηνη περίοδος δεν θα πρέπει να προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία. Παρ’ όλα αυτά υπάρχουν ορισμένα ζώδια που θα επηρεαστούν αρκετά. Δείτε ποια παρακάτω:

Διαβάστε επίσης  Χαΐνηδες live @ Bras de frères (14/4)

 

Καρκίνος

Από τις 30 Ιουνίου, ο Ποσειδώνας έχει ανάδρομα«σταθμεύσει» ανάδρομα στον ένατο οίκο σας, τον οίκο της σοφίας και των πεποιθήσεων, προσφέροντας σαφέστερη εικόνα στην επιθυμία σας να διευρύνετε το μυαλό, τις γνώσεις και τις προοπτικές σας. Αυτή είναι μια ευοίωνη στιγμή για να ασχοληθείτε πιο σοβαρά με τις σπουδές, μία μελέτη ή τις ακαδημαϊκές επιδιώξεις σας, τώρα που τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα.

 

Λέων

Η αβεβαιότητα που νιώθατε όσον αφορά τα προσωπικά σας όρια με τους άλλους αποκτά επιτέλους σαφήνεια, καθώς ο Ποσειδώνας βρίσκεται ανάδρομος στον όγδοο οίκο σας. Αν δεν ήσασταν σίγουροι για το πού να τραβήξετε την κόκκινη γραμμή μεταξύ του εαυτού σας και των άλλων ανθρώπων, πλέον τα πράγματα ξεκαθαρίζουν.

 

Ιχθύς

Αυτόν τον μήνα, καθώς ο Ποσειδώνας βρίσκεται ανάδρομος στον πρώτο οίκο σας, η «θολούρα» που νιώθετε γύρω από την έκφραση του χαρακτήρα σας θα αρχίσει σιγά σιγά να ξεδιαλύνεται. Αν νιώθατε αβέβαιοι για το πώς εκφράζετε τον εαυτό σας, περιμένετε να αποκτήσετε μια καλύτερη ιδέα για το πώς θέλετε να σας βλέπουν οι άλλοι. Μην ανησυχείτε, θα εξακολουθείτε να είστε ο ρευστός, ευπροσάρμοστος εαυτός σας, αλλά με πολύ πιο ξεκάθαρο όραμα.

Διαβάστε επίσης  Summer 2024 Opening Party @ Dielefsis Cocktail & Music bar (26/4)

 

Πηγή: marieclaire.gr