Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια έχουν φτάσει στα ύψη και ο Παύλος Μαρινάκης τόνισε ότι είναι ένα ζήτημα που παρακολουθεί η κυβέρνηση και θα υπάρξουν άμεσα νεότερα.

 

 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, κατά την διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, προανήγγειλε παρέμβαση της κυβέρνησης για την ακρίβεια στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Συγκεκριμένα κατά την διάρκεια της ενημέρωσης, δέχθηκε ερώτηση από δημοσιογράφο σχετικά με της υψηλές τιμές στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, όπου η αύξηση είναι έως και 40% σε ορισμένες περιπτώσεις και αν σκέφτεται η κυβέρνηση κάποια μέτρα.

 

 

«Η κυβέρνηση αυτή έχει αποδείξει ότι δεν αφήνει κανένα τέτοιο ζήτημα -το οποίο όπως κι αυτό που είπατε είναι πάρα πολύ σοβαρό- στην τύχη του. Με άμεσες παρεμβάσεις, είτε παρεμβάσεις όπως αυτές που έγιναν στα ζητήματα της ενέργειας που καλύφθηκε το μεγαλύτερο μέρος των αυξήσεων πάνω από 80% και πολλές φορές και στα κοινωνικά τιμολόγια 100%. Στο ζήτημα της ακρίβειας των τροφίμων που είχαμε συγκεκριμένες παρεμβάσεις οι οποίες συνεχίζονται και ναι το παρακολουθούμε το ζήτημα αυτό και θα ενημερωθείτε άμεσα για νεότερα από την κυβέρνηση», ανέφερε ο Παύλος Μαρινάκης.

Διαβάστε επίσης  To Katharo: 14 χρόνια δίπλα σας!

 

Πηγή: gazzetta.gr/plus