Τα πάντα αλλάζουν με την είσοδο του Άρη στην Παρθένο

 

 

Από σήμερα, έρχονται τα πάνω – κάτω για τον αστρολογικό χάρτη, με μερικά ζώδια να ζουν την καλύτερη εβδομάδα τους, ενώ για άλλα τα πράγματα να δυσκολεύουν και οι εκνευρισμοί να κυριαρχούν.

H δεύτερη εβδομάδα του Ιουλίου, φέρνει πολλές αλλαγές, ενώ παράλληλα, είναι η κατάλληλη στιγμή να απλοποιήσουμε τα πράγματα, να γίνουμε πιο ρεαλιστικοί με τα θέλω μας, αλλά και να ασχοληθούμε την επικαιρότητα. Είναι σημαντικό με τον Άρη στην Παρθένο να λειτουργούμε με πρόγραμμα και πειθαρχία τόσο στη δουλειά όσο και στο σπίτι.

Τα παραπάνω όμως, δεν ισχύουν για όλα τα ζώδια, αφού ορισμένα θα έχουν την τιμητική τους και πιθανό να ζήσουν μια από τις καλύτερες εβδομάδες τους:

 

Ταύρος

Η απομάκρυνση του Άρη από τον Λέοντα, είναι ένα γεγονός το οποίο σας αφορά άμεσα, καθώς η επιρροή του, σας προκαλούσε ιδιαίτερη πίεση και προβληματισμό σε οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα. Τώρα, από τη νέα του θέση στην Παρθένο, θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε, να γίνετε πιο δημιουργικοί και να βρείτε ξανά τον ενθουσιασμό που είχατε χάσει. Το επόμενο διάστημα φαίνεται να είναι πιο ξεκούραστο για εσάς τους Ταύρους, ενώ πιθανό να κάνετε νέες γνωριμίες, τις οποίες θα αξιοποιήσετε κατάλληλα στη ζωή σας. Πιθανό να έχετε σκέψεις που αφορούν πρόσωπα του παρελθόντος, ωστόσο είναι σημαντικό να εστιάσετε στο παρών.

Διαβάστε επίσης  Issue 790

 

Καρκίνος

Η νέα θέση του Άρη, έρχεται να δώσει λύσεις στα οικονομικά σας για εσάς τους Καρκίνους. Το στρες και η σύγχυση θα μπουν σε δεύτερη μοίρα, και θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ξέγνοιαστες στιγμές. Θα έχετε περισσότερη διάθεση για δραστηριότητες, μετακινήσεις, εκδρομές, ταξίδια και φλερτ -ενώ παράλληλα θα ερευνήσετε τις προοπτικές των επαγγελματικών σας. Ίσως θέλετε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα τον Σεπτέμβριο, ίσως επιθυμείτε να αλλάξετε ριζικά ορισμένα θέματα που σας απασχολούν -τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να πάρετε τις αποφάσεις σας.

 

Σκορπιός

Για εσάς τους Σκορπιούς έρχεται μια νέα εβδομάδα με πολλές αλλαγές που θα επηρεάσουν το υπόλοιπο καλοκαίρι σας. Ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης Άρης μετακομίζει από τον Λέοντα στην Παρθένο ενισχύοντας το ομαδικό σας πνεύμα, καλώντας σας να συνεργαστείτε περισσότερο με τους άλλους για να επιτύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα είτε στη δουλειά, είτε στα προσωπικά σας. Το ενδιαφέρον εστιάζει στην επέκταση σας, γι’ αυτό αν έχετε κατά νου να πάρετε κάποιο ρίσκο που αφορά τα επαγγελματικά ή τα οικονομικά σας, μη διστάσετε να το κάνετε.

Διαβάστε επίσης  Πασχαλινά Ντου...στον Φούρνο Ντουρουντούς!

 

Πηγή: jenny.gr