Επειδή οι πωλήσεις μοτοσυκλετών συνεχώς ανεβαίνουν, και μαζί τους αυξάνονται και οι νέοι αναβάτες και οι νέες συνεπιβάτριες, πρέπει να υπενθυμίζουμε συνεχώς ότι η ευθύνη συνεπιβάτη είναι σπουδαίο πράγμα.

 

 

Έχουν πολύ πλάκα τα οικογενειακά τραπέζια μερικές φορές. Εκτός από τη γνωστή θεία που έχουν ΟΛΕΣ οι οικογένειες (την οποία φέτος έδεσα στο πίσω δέντρο της αυλής όπως τον βάρδο Κακοφωνίξ) που μας πρήζουν τα ούμπαλα με διάφορα «σωστά» για αυτές (πότε θα παντρευτείτε, πότε θα κάνετε παιδιά, γιατί δεν εξομολογείστε), έχουμε και τα ξαδέρφια. Φέτος με το νεογέννητό τους. «Την έχεις ακόμα τη μηχανή ρε;» τον ρώτησα πριν έρθει το πιλάφι. Κοίταξε χαμηλά και βουρκωμένος απάντησε «…όχι… σκούτερ τώρα…»

 

 

Το οποίο εντάξει, το καταλαβαίνω διότι κι εγώ τη μοτοσυκλέτα τώρα που τα μικρά είναι μικρά, μια φορά το μήνα τη βγάζω και αν. Όμως ενδιαφέρον είχε η συνέχεια της ιστορίας του ξαδέρφου. «Ε να, φοβάται και λίγο χωρίς λόγο η γυναίκα μου. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, ελπίζω να της περάσει. Τι, επειδή πριν παντρευτούμε φοβήθηκε πάνω στη σούζα και πήγαμε να φάμε καπακιά; Ή επειδή την έπαιρνα με το παρεάκι που κυνηγιόμασταν και δύο τρεις φορές μας πέταξε η στροφή έξω και τη βγάλαμε στην μπαμπακερή κλωστή; Εκεί δεν έφταιγα εγώ, ο μαλάκας ο μπροστινός που δεν ήξερε ούτε αυτός από γραμμές φταίει αλλά δε θα το πετύχω κάπου;».

Διαβάστε επίσης  Όσα πρέπει να ξέρεις για τους υδατάνθρακες από τον Μανώλη Λουπασάκη

Ξάδερφε όπα, αμπραγιάζ διότι δε μας τα λες καλά. Όχι ούτε εγώ δεν θα ανέβαινα, ούτε φωτογραφία σε φάκελο δεν θα έστελνα μαζί του. Επειδή οι πωλήσεις μοτοσυκλετών συνεχώς ανεβαίνουν, και μαζί τους αυξάνονται και οι νέοι αναβάτες και οι νέες συνεπιβάτριες, πρέπει να υπενθυμίζουμε συνεχώς ότι η ευθύνη συνεπιβάτη είναι σπουδαίο πράγμα. Από τη μία βλέπουμε ότι υπάρχει περισσότερη ενημέρωση από τους νέους και δε διστάζουν όπως οι παλιότεροι να εξοπλιστούν με κορυφαία πράγματα για αυτούς και την καλή τους, από την άλλη όμως βλέπουμε συμπεριφορές στο δρόμο που έκαναν και κάτι κάγκουρες πριν τριάντα χρόνια.

Κορίτσια αμέσως κάτω και με το λεωφορείο πίσω!

 

 

For more about GAS:
http://www.gasmoto.gr/
https://www.facebook.com/GASMotosportCulture/?fref=t