Με αφορμή όμως την έλευση των Χριστουγέννων και καθώς πλησιάζει μια ιδιαίτερα σημαντική στιγμή στη προσωπική μου ζωή, νιώθω την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας κάποιες σκέψεις σχετικά με τη «δεύτερη ευκαιρία» που πρέπει να δίνουμε όλοι στους εαυτούς μας, αλλά και τους ανθρώπους που είναι γύρω μας

 

 

Είναι σοκαριστικό πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός. Πριν καλά καλά φύγει το καλοκαίρι πατήσαμε Δεκέμβριο, φθάνουν τα Χριστούγεννα και σε λίγο θα υποδεχόμαστε το νέο χρόνο. Οι καιρικές συνθήκες δεν μας επέτρεψαν να ξεχάσουμε εύκολα το καλοκαίρι, μιας και είχαμε ένα ακόμα θερμό φθινόπωρο και είναι να αναρωτιέται κανείς γιατί δεν γίνεται μια ουσιαστική προσπάθεια επέκτασης της καλοκαιρινής σεζόν, αφού ο καιρός το επιτρέπει με το παραπάνω. Αυτό όμως είναι μια μεγάλη κουβέντα που θα ανοίξουμε κάποια άλλη στιγμή.

Με αφορμή όμως την έλευση των Χριστουγέννων και καθώς πλησιάζει μια ιδιαίτερα σημαντική στιγμή στη προσωπική μου ζωή, νιώθω την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας κάποιες σκέψεις σχετικά με τη «δεύτερη ευκαιρία» που πρέπει να δίνουμε όλοι στους εαυτούς μας, αλλά και τους ανθρώπους που είναι γύρω μας. Είτε αυτοί είναι συνεργάτες, φίλοι ή συγγενείς. Ο εγωισμός και η άρνηση δεν βοηθούν κανένα να προχωρήσει. Όταν υψώνεις τον εγωισμό σου, χάνεις στιγμές. Στιγμές σημαντικές που χαράσσουν το ποιος είσαι και πως επιλέγεις να ζεις τη ζωή σου.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival News: Coca Cola supports Street Food Festival Crete

Δώσε λοιπόν τη δεύτερη ευκαιρία σ’αυτούς που την ζητούν πραγματικά και ίσως νιώσεις και’συ πολύ καλύτερα, πρωτίστως με τον εαυτό σου. Μπορεί όλα αυτά να ακούγονται πολύ γενικά, όμως για μένα τα φετινά Χριστούγεννα χαρακτηρίζονται από αυτή τη δεύτερη ευκαιρία…που οφείλουμε να διεκδικήσουμε αν τη θέλουμε πραγματικά.

 

Εύχομαι οι γιορτινές μέρες να φέρουν όλους πιο κοντά και να μας κάνουν να σκεφτούμε πως ίσως αν δώσουμε αυτή τη δεύτερη ευκαιρία να νιώσουμε οι ίδιοι πολύ καλύτερα!

 

 

Γράφει για την Chillin Press ο Ανδρέας Γαρυφαλής
For more articles: https://www.chilloutnews.gr/category/%ce%ac%cf%81%ce%b8%cf%81%ce%b1/