zodia chillin

Κριός: Έρωτας: Αποφύγετε την γκρίνια ακόμη κι αν έχετε δίκιο, γιατί αν το κάνετε θα έχετε σίγουρα τα αντίθετα αποτελέσματα. Δείξτε κατανόηση για να σας δείξουν και εκείνοι. Επαγγελματικά: Αρκετά προβληματισμένοι ψάχνετε για συμμάχους, ώστε να σας στηρίξουν στον χώρο εργασίας σας. Προσέξτε αυτοί που θα διαλέξετε να είναι πραγματικοί σύμμαχοι σας.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας: Αποφύγετε κάθε συζήτηση που μπορεί να σας οδηγήσει σε ρήξη και σε ακραίες καταστάσεις. Δείξτε στον σύντροφό σας τρυφερότητα και σίγουρα δεν θα χάσετε. Επαγγελματικά: Αρκετά δύσκολη περίοδος και η προσοχή σας θα πρέπει να είναι στραμμένη στην επίλυση όλων των προβλημάτων που ήδη έχουν κάνει την εμφάνισή τους.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Αυτό το διάστημα ίσως βρεθείτε αντιμέτωποι με δυσάρεστες καταστάσεις που παρέρχονται από τις υπερβολικές απαιτήσεις του συντρόφου σας. Επαγγελματικά: Τελειώστε με όλες τις εκκρεμότητες και αποφασίστε να συγκεντρώσετε το κεφάλαιο που χρειάζεται για μελλοντικές επενδύσεις.

 

Καρκίνος: Έρωτας:Έχετε καταλάβει ότι είστε το παν για τον σύντροφό σας και νιώθοντας ασφαλής αρχίσατε να παίζετε με τον εγωισμό του. Είναι μεγάλο ρίσκο και σίγουρα δεν θα σας βγει σε καλό. Επαγγελματικά: Η περίοδος αυτή δεν ενδείκνυται για καινούρια ξεκινήματα στον χώρο εργασίας. Προγραμματίστε κάθε βήμα σας και αφήστε το άνοιγμα για λίγο αργότερα.

Διαβάστε επίσης  Γυναίκα & Άθληση: Όσα πρέπει να γνωρίζεις από τον Μανώλη Λουπασάκη

 

Λέων: Έρωτας:Ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζετε τις ανάγκες, αλλά και τα ξεσπάσματα του συντρόφου σας δεν είναι ο ενδεδειγμένος και αυτό ίσως σας οδηγήσει σε συγκρούσεις. Επαγγελματικά: Μόνο με τη σκληρή δουλειά και τη βοήθεια συνεργατών μπορείτε να ανατρέψετε τη δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία έχετε περιέλθει.

 

Παρθένος:  Έρωτας: Σίγουρα κάπου έχετε κάνει λάθος για να έχετε φτάσει στο σημείο του χωρισμού. Μην ψάχνετε, όμως, να βρείτε ποιος φταίει περισσότερο. Απλώς, διδαχτείτε από τα λάθη σας. Επαγγελματικά: Το διάστημα αυτό θα χρειαστεί να είστε πιο διπλωμάτες. Είναι ο μόνος τρόπος για να διεκδικήσετε ό,τι αφορά στα οικονομικά σας.

 

Ζυγός: Έρωτας: Έχετε πεισμώσει και δείχνετε στον σύντροφό σας τα κακά στοιχεία του χαρακτήρα σας. Κάνετε σαν μικρό παιδί και οι γύρω σας δεν έχουν καμία διάθεση να σας νταντεύουν. Επαγγελματικά: Μη δίνετε αφορμές για συγκρούσεις και ανταγωνισμούς μέσα στον χώρο της δουλειάς σας. Αποφύγετε να πάρετε δάνεια.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival Crete: Συμμετοχές από παντού!

 

Σκορπιός: Έρωτας: Μην παίρνετε κατάκαρδα τις συγκρούσεις με την οικογένειά σας. Ο εκνευρισμός οφείλεται στην ένταση των ημερών. Δείξτε κατανόηση, αλλά πάνω από όλα δείξτε υπομονή. Επαγγελματικά: Αποφύγετε να δεσμευτείτε με συμφωνίες και συμβόλαια πριν να μελετήσετε τους όρους και πριν συμβουλευτείτε κάποιον ειδικό.

 

Τοξότης: Έρωτας: Οι δύσκολες καταστάσεις στα ερωτικά θα κάνουν την εμφάνισή τους αυτό το διάστημα. Μην απογοητεύεστε, όμως, γιατί τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν γρήγορα. Επαγγελματικά: Μια σημαντική συμφωνία από το παρελθόν αρχίζει να καρποφορεί και να σας ανταμείβει.

 

Αιγόκερως: Έρωτας: Μείνετε σταθεροί στα πιστεύω σας και αγνοήστε συγκρούσεις που δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά. Επαγγελματικά: Ένα άτομο στον χώρο εργασίας σας μπορεί να σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο. Προσπαθήστε να μην είστε εριστικοί και δεχθείτε τη βοήθεια που σας προσφέρουν.

 

Υδροχόος: Έρωτας: Δεν είναι καιρός για τελικές αποφάσεις. Είναι πολύ πιθανόν να μετανιώσετε αργότερα για αποφάσεις που θα πάρετε τώρα. Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους. Επαγγελματικά: Πολλές αναποδιές στα σχέδιά σας για αλλαγές στον χώρο εργασίας. Μόνο αν είστε σίγουροι ότι οι αλλαγές αυτές θα σας ευνοήσουν, να επιμείνετε.

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères: Ακόμα ένας δυνατός χειμώνας φτάνει στο τέλος του! (25/4 - 28/4)

 

Ιχθύς: Έρωτας: Η υπομονή έχει και τα όρια της κι εσείς έχετε εξαντλήσει την υπομονή του συντρόφου σας. Κάνετε το ένα λάθος μετά το άλλο, ενώ έχετε την απαίτηση να σας συγχωρεί συνέχεια. Επαγγελματικά: Μη δυσανασχετείτε και αισθάνεστε άσχημα όταν καταλαβαίνετε ότι χρειάζεστε τη συμβουλή των συναδέλφων και συνεργατών σας. Βρίσκονται εκεί για να σας βοηθήσουν.

 

Πηγή: http://like.philenews.com/