zodia chillinΚριός: Έρωτας: Βιώστε αυτή την περίοδο σαν ευκαιρία να δείτε πού ακριβώς βρίσκεστε ερωτικά, αν σας εκφράζει ό,τι έχετε ή αν χρειάζεται να ανανεωθείτε. Επαγγελματικά: Η εβδομάδα σας πιέζει επαγγελματικά και συναισθηματικά.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας: Η εβδομάδα αναστατώνει τη λίμπιντό σας και σας βάζει σε μια διάθεση να έχετε περισσότερους ανθρώπους στο κρεβάτι σας. Επαγγελματικά: Τρομαγμένοι κάτω από το βάρος των κοινωνικών υποχρεώσεών σας θα διαπιστώσετε γρήγορα, ότι η προσπάθεια σας να βοηθήσετε κοντινά σας πρόσωπα έχει επηρεάσει τις προσωπικές σας σχέσεις.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Λαμπεροί πάντα και γοητευτικοί, αισθάνεστε την ανάγκη να είστε παντού. Επαγγελματικά: Τα έσοδα μπορεί να είναι περισσότερα εκεί που δεν το περιμένετε αλλά τα έξοδα δυσβάσταχτα. Για καινούρια ανοίγματα δεν σας παίρνει τώρα.

 

Καρκίνος: Έρωτας: Σαμποτάρετε το περιθώριο για νέους έρωτες και καλύτερη σεξουαλική ζωή. Αρχίζετε τις γνωστές ιστορίες και τις γνωστές παρελθοντολογίες. Επαγγελματικά: Υπάρχει εξέλιξη και κάποιος ανακατεύεται δημιουργώντας σας θέματα και παρεξηγήσεις.

Διαβάστε επίσης  Issue 790

 

Λέων: Έρωτας: Κάποιοι φίλοι φλερτάρουν μαζί σας χωρίς όμως να ξεκαθαρίζουν τις προθέσεις τους. Επαγγελματικά: Το ατύχημα που μπορεί να σας προκύψει είναι αντί να ξεκόψετε από το παρελθόν, να σπάσετε σχέσεις και συνεργασίες και εισπράττετε κούραση αντί για χρήμα.

 

Παρθένος: Έρωτας: Έρωτας: Με την ενέργεια που σας δίνει η εβδομάδα είστε σε θέση να φλερτάρετε και να αγγίξετε πολλά άτομα. Έχετε μία μοναδική άνεση και σιγουριά. Επαγγελματικά: Οικονομικοί και επαγγελματικοί λόγοι σας κάνουν να τρέχετε. Καλό είναι να συζητάτε, επικίνδυνο να υπογράφετε.

 

Ζυγός: Έρωτας: Ωραίοι και λαμπεροί και λιώμα στα πόδια σας οι έρωτες που θέλουν να επιστρέψουν. Επαγγελματικά: Πριν προχωρήσετε στα επόμενα βήματα, τακτοποιήστε ότι ακόμα εκκρεμεί. Σχολιάζεστε όχι πάντα καλά.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Λαμπεροί, γεμάτοι ενέργεια με αρκετές ψυχολογικές μεταπτώσεις ευτυχώς μικρής διάρκειας, επιθυμείτε να βάλετε τις μηχανές στο φουλ. Επαγγελματικά: Παλεύετε για να κρατηθείτε επαγγελματικά και να ισορροπήσετε.

 

Τοξότης: Έρωτας: Αυτή την εβδομάδα δέχεστε να σας φλερτάρουν και να φλερτάρετε. Επαγγελματικά: Οι προσπάθειές σας γίνονται πιο έντονες και οι σχέσεις σας καλύτερες με το περιβάλλον εργασίας.

Διαβάστε επίσης  Issue 789

 

Αιγόκερως: Έρωτας: Οι δεσμευμένοι ετοιμάζεστε να ξελογιάσετε και να κατακτήσετε ξανά το ταίρι σας. Επαγγελματικά: Η εβδομάδα σάς ανοίγει πόρτες, φέρνει αλλαγές ή μια πολυπόθητη μετάθεση.

 

Υδροχόος: Έρωτας: Η εβδομάδα μπορεί να γίνει η γέφυρα που χρειάζεστε για να λυθούν κάποιες παρεξηγήσεις. Επαγγελματικά: Κουρασμένοι και αγχωμένοι, ψάχνετε μία ευκαιρία να ρυθμίσετε σύμφωνα με τα δικά σας συμφέροντα.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Οι αισθηματικές ευκαιρίες στη δουλειά και στη ζωή σάς κρατάνε σε φόρμα. Επαγγελματικά: Αναλαμβάνετε δράση ξανά. Λέτε τις σκέψεις, τις απόψεις σας, έχετε ευχάριστες συζητήσεις. Βλέπετε την πραγματική διάθεση των ανθρώπων αλλά και των γεγονότων να σας δώσουν δεύτερη ευκαιρία.

 

Πηγή: http://like.philenews.com/