Πώς θα μοσχοπουλήσετε το μηχανάκι σας στο πι και φι, στη μέγιστη δυνατή τιμή, χωρίς ανόητες κουτοπονηριές; Σχετικά εύκολα, εφόσον ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες.
Καταρχάς κάντε μία τίμια εκτίμηση της κατάστασης της μοτοσυκλέτας σας. Εδώ ίσως χρειαστεί η βοήθεια ενός έμπειρου φίλου που έχει πιο αντικειμενική ματιά. Μπορεί η μπλε doublebubbleζελατίνα και τα φούξια φωσφοριζέ αυτοκόλλητα ζάντας να σας φαίνονται υπέροχα, πιθανώς όμως ο μελλοντικός αγοραστής να έχει διαφορετικά γούστα. Ξεκινήστε με τα οικονομικότερα πρώτα, αφαιρέστε τα καγκούρικα αυτοκόλλητα και τοποθετήστε την μαμά ζελατίνα. Μην στείλετε τις ζάντες για ηλεκτροστατική, αλλά αφαιρέστε από την τιμή το κόστος της βαφής. Να θυμάστε ότι τα αρχικής τοποθέτησης αξεσουάρ είναι σχεδόν πάντα προτιμότερα από τους υποψήφιους αγοραστές, ενώ μπορεί να βγάλετε περισσότερα χρήματα πουλώντας ένα ακριβό τελικό χωριστά.
Το επόμενο βήμα μπορεί να ακούγεται αυτονόητο, αλλά τελικά δεν είναι: πλύντε το! Θα χρειαστεί μερικές ώρες αλλά η διαφορά θα είναι εντυπωσιακή. Αφαιρέστε τη μάκα, τη σκουριά και μετά γυαλίστε με τα ειδικά σπρέι. Τραβήξτε ΚΑΛΕΣ φωτογραφίες, με φως ημέρας σε κατάλληλο φόντο. Ήμαρτον.
Τέλοςκάντεμία εκτεταμένη έρευνα αγοράς για την τιμή, ώστε να είναι επιθυμητή και να φύγει γρήγορα χωρίς να τη δώσετε φθηνά. Γράψτε την ΑΛΗΘΕΙΑ αν υπάρχει πρόβλημα. Πόσοκάνει ένα ίδιας χρονολογίας μοντέλο; Πόσα χιλιόμετρα έχει και σε τι κατάσταση βρίσκεται το δικό σας σε σχέση με τα άλλα; Κάποιοι βάζουν λίγο παραπάνω για ρίξουν την τιμή με το παζάρι, κάποιοι άλλοι βάζουν αυτό που αξίζει χωρίς παζάρια. Προτιμούμε το τελευταίο, αλλά περί ορέξεως σπανακόπιτα. Στο επόμενο οι αγοραστές…

Διαβάστε επίσης  Γνωρίστε to Katharo!

For more about GAS: http://www.gasmoto.gr/

https://www.facebook.com/GASMotosportCulture/?fref=t