Λίγες μόνο μέρες μετά το Πάσχα και το Ρέθυμνο κινείται σε ρυθμούς Holi Fest Crete.

Λίγο η ανακοίνωση του Sin Boy, λίγο η δεύτερη ανακοίνωση της άφιξης της Josephine και η προπώληση έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. 300 εισιτήρια των 5 ευρώ έκαναν φτερά.

Οι διοργανωτές τροφοδότησαν το Gael Tattoo με άλλα 100 εισιτήρια που και αυτά ίσως να έχουν εξαφανιστεί, τώρα που διαβάζεται αυτή τη στήλη.

Τα εισιτήρια των 6 ευρώ αναμένεται να κυκλοφορήσουν τις προσεχείς μέρες και όπως όλα δείχνουν θα κάνουν φτερά πολύ άμεσα.

Η Holi Madness έχει κυριεύσει το Ρέθυμνο που κινείται στο ρυθμό του πιο χρωματιστού φεστιβάλ. Εισιτήρια προπώλησης διατίθενται καθημερινά από το Gael Tatto Studio στην οδό Μελλισινού 5. Ρέθυμνο.

Τη Τρίτη 7 Μαϊου οι φίλοι του Holi Fest δίνουν ραντεβού με τους φίλους του Ice club και των Sinners για ένα party διαφορετικό από τα άλλα.

To “The White Night” σας βάζει σε κλίμα holi fest, σας χαρίζει δωράκια και προσκλήσεις για το πιο χρωματιστό φεστιβάλ και σας υπόσχεται μια πολύ καθαρή νύχτα, πριν τη μέρα που πρόκειται να λερωθείτε ευχάριστα.

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Pancakes σε άλλη διάσταση!

Όχι…σε αυτό το party δε θα έχει χρώμα…αλλά θα έχει πολύ διασκέδαση και πολλά πολλά δώρα!!! Ψάχνεις κάτι καλύτερο; Φόρεσε τα λευκά σου και μπες στο κλίμα!!!
#oloiholi #oloiice #oloiekei #oloisinners

Η αγαπημένη μπύρα χωρίς αλκοόλ που κάνει πάταγο, ειδικότερα μετά την άφιξη της Lemon, έρχεται στο Holi Fest Rethymno.

Η Amstel Free και το αδερφάκι της Amstel Free Lemon έρχονται να σας δροσίσουν στο πιο χρωματιστό φεστιβάλ.

Με 0% αλκόολ και την ευχάριστη γεύση μπύρας, η Amstel Free πρωταγωνιστεί και σε αυτό το φεστιβάλ.

Γιατί απλά οι καλύτεροι δε μπορούν να λείπουν.

To σημείο διεξαγωγής του φεστιβάλ είναι και επίσημα το parking KTEL, εκεί όπου πραγματοποιήθηκε και το περυσινό Holi Fest.

Ιδανικό σημείο συνάντησης των φίλων του Holi, το parking όπου πραγματοποιείται και η λαϊκή του Σαββάτου θα αποτελέσει το σημείο συνάντησης όλων των φίλων που πρόκειται να έρθουν από Χανιά, Ρέθυμνο και Ηράκλειο για να ζήσουν από κοντά την πιο χρωματιστή εμπειρία.

Διαβάστε επίσης  Issue 791

Ο D.Mathes, resident dj του Ice club θα δώσει το παρόν στο Holi Fest, δίνοντας ρυθμό σε όλους τους holi friends με τις μουσικές του.

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, ο Mathes είναι εδώ για να μας βάλει σε Holi ρυθμούς!!!