ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΝΕΟ ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ
Σε ανακοίνωση του ο Εμπορικός Σύλλογος αναφέρει ότι με το νέο ωράριο μπορούμε να κάνουμε την διαφορά σαν πόλη, να κάνουμε μια αρχή όπως συμβαίνει σε πολλές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να ξεπεράσουμε αγκυλώσεις που μας κρατάνε πίσω εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Το εμπόριο εξελίσσεται, οι καταναλωτές αλλάζουν, και είναι καιρός να βρεθούμε μπροστά και όχι πίσω από τις εξελίξεις.Το προτεινόμενο λοιπόν Χειμερινό ωράριο από Δευτέρα 13/1/2020 έως και Σάββατο 28/3/2020 για τα καταστήματα των Χανίων διαμορφώνετε ως εξής:
ΔΕΥΤΕΡΑ: 10.00 – 14.30
TΡΙΤΗ: 10.00 – 19.00
TΕΤΑΡΤΗ: 10.00 – 14.30
ΠΕΜΠΤΗ: 10.00 19.00
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 10.00 – 19.00
ΣΑΒΒΑΤΟ: 10.00 – 14.30
ΚΥΡΙΑΚΗ: ΚΛΕΙΣΤΑ

ΝΕΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ STREET FOOD FESTIVAL
Ο νέος χρόνος φέρνει και τις πρώτες σημαντικές ανακοινώσεις για το αγαπημένο φεστιβάλ φαγητού που όπως όλα δείχνουν φέτος δεν θα αρκεστεί στην παρουσία του στους νομούς Χανίων και Ηρακλείου, αλλά θα προσθέσει ένα ακόμα προορισμό που δε θα μπορούσε να είναι άλλος από το αγαπημένο Ρέθυμνο. Οι πρώτες πολύ θετικές επαφές με το Δήμο Ρεθύμνου έχουν γίνει και πλέον απομένουν τα τυπικά για την ανακοίνωση της ημερομηνίας που θα πραγματοποιηθεί. Μία ακόμα είδηση που αφορά όμως το Street Food Festival είναι και η παρουσία του στη Μεγαλόνησο. Το φεστιβάλ που αγαπήθηκε όσο λίγα στην πρώτη του παρουσία στο νησί, ετοιμάζει βαλίτσες και για τη Κύπρο. Η Λεμεσσός αναμένεται να φιλοξενήσει το πρώτο φεστιβάλ φαγητού την καλοκαιρινή περίοδο μετά και τη θετική εισήγηση του Δήμου. Όπως όλα δείχνουν δεν θα αργήσει και η επίσημη ανακοίνωση των δύο πλευρών. Οσες επιχειρήσεις επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή δεν έχουν παρά να επικοινωνήσουν με email, inbox στα social ή και τηλέφωνο με τους διοργανωτές.

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 789: Παράδειγμα προς αποφυγή!

THE NEW ECOHOME PAPADAKIS
Το νέο ecohome papadakis έχει κερδίσει τις προτιμήσεις των καταναλωτών της περιοχής του Ακρωτηρίου. Και πώς να μη συμβεί άλλωστε, όταν η συλλογή του με Χριστουγεννιάτικο στολισμό πριν τις γιορτές ήταν το λιγότερο «εντυπωσιακή»!

Τα Χριστούγεννα μπορεί να έφυγαν αλλά όλες οι βιτρίνες έχουν ανανεωθεί και οι νέες παραλαβές έχουν ήδη καταφθάσει οπότε πλέον έχετε περισσότερες αφορμές να επισκεφθείτε το νέο κατάστημα ecohome. Μήπως με αφορμή το νέο έτος ήρθε η ώρα να ανανεώσετε την διακόσμηση του σπιτιού σας;