Εάν είστε από αυτούς που κάθονται βαριεστημένα και για να περάσετε την ώρα σας στέλνετε αυτά τα σαχλά αστεία ή καίγεστε στο Tik-Tok, σηκωθείτε τώρα από τον καναπέ, βάλτε φόρμα και άνετα παπούτσια και πάμε να περιποιηθούμε τη μοτοσυκλέτα σας. Δεν χρειάζεται να είστε αρχιμηχανικός σπεσιαλίστας σε αγωνιστικά μοτέρ – όρεξη και κέφι χρειάζεται κι εσείς τα έχετε και τα δύο.
Καταρχάς ας την πλύνουμε γιατί α) έχει πιάσει μπίχλα και β) θα αισθανθούμε αυτό το ανεβαστικό συναίσθημα της ευεξίας. Επίσης θα δούμε πιο καθαρά τι χρειάζεται γυάλισμα, επισκευή ή αλλαγή. Αυτό θέλει κανένα δίωρο αν είστε λίγο αρπακολλατζής σαν και μένα. Αν όμως είστε σαν τον φίλο μου τον Χάρη και πιάσετε οδοντογλυφίδες για να ισιώσετε μία μία τις ψύκτρες του ψυγείου, τότε μόνο μία καραντίνα μέχρι τον Ιούλιο σας σώνει.
Αμέσως μετά, και δακρυσμένοι από την συγκίνηση για το αποτέλεσμα, πρέπει να καθαρίσετε και να λαδώσετε την αλυσίδα (βίντεο παραγωγής μας την άλλη βδομάδα). Επίσης εάν η μπαταρία πέρδεται (έχει κλάσει δηλαδή), φορτίστε την γιατί πρέπει να τρέξετε μέχρι το βενζινάδικο για δύο λόγους: Πρώτον, θα τσεκάρετε τις πιέσεις στα ελαστικά. Κανονικά θα έπρεπε κάθε βδομάδα, αλλά ομολογείστε – μια φορά το δίμηνο το κάνετε. Δεύτερον: φουλάρετε το εργαλείο γιατί αυτή την τιμή έχουμε πολλά χρόνια να τη δούμε, κάποιοι ίσως να μην είχαν γεννηθεί τότε. Για το τέλος αφήσαμε το καλύτερο και αυτό που συνεχώς αναβάλλετε αλλά είναι τώρα η τέλεια ώρα να κάνετε: πλύντε το κράνος σας! Για να μην επαναλαμβάνουμε τα ίδια, δείτε την χολιγουντιανή παραγωγή μας εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=jEEl2g98Hmg. Αν θέλετε και άλλες δουλειές, πείτε μας!

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival News: Ο Νίκος Μαυρής για πρώτη φορά στο Ηράκλειο

For more about GAS: http://www.gasmoto.gr/

https://www.facebook.com/GASMotosportCulture/?fref=t