Θερμή ήταν η ανταπόκριση των τηλεθεατών στις Ιερές Ακολουθίες που μετέδωσε το OPEN, την περίοδο του Πάσχα. Με καθημερινές μεταδόσεις Ακολουθιών και Θείων Λειτουργιών, μέσα από τις ψηφιακές του πλατφόρμες όσο και με απευθείας συνδέσεις μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του OPEN τη Μεγάλη Εβδομάδα, το Ανοιχτό Κανάλι μετέφερε την θρησκευτική κατάνυξη των ημερών σε κάθε σπίτι.

 

Η μετάδοση από το OPEN της Ακολουθίας του Εσπερινού και της Θείας Λειτουργίας του Μ. Βασιλείου το Μεγάλο Σάββατο το πρωί, σε απευθείας σύνδεση με τον Πάνσεπτο Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως, σημείωσε μέσο όρο 18% στο δυναμικό κοινό και ήταν το πρώτο πρόγραμμα στη ζώνη μετάδοσής του.
Το Μεγάλο Σάββατο το μεσημέρι, θερμή ήταν η ανταπόκριση του τηλεοπτικού κοινού στην απευθείας μετάδοση της Τελετής του Αγίου Φωτός από τον Πάνσεπτο Ναό της Αναστάσεως στο Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων. Μέσα από το OPEN περισσότεροι από 374.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν μοναδικές εικόνες από τους Αγίους Τόπους.
Περισσότεροι από 78.000 μοναδικοί χρήστες παρακολούθησαν τις Ακολουθίες και Θείες Λειτουργίες των ημερών μέσα από τις ψηφιακές πλατφόρμες του OPEN (Υβριδική Τηλεόραση, website tvopen.gr και εφαρμογή του OPEN για κινητά τηλέφωνα).
Οι Θείες Λειτουργίες, τόσο από τον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μανταμάδου στη Λέσβο όσο και από τον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου στα Πατήσια, θα συνεχίσουν να μεταδίδονται μέσα από τις ψηφιακές πλατφόρμες του Ανοιχτού Καναλιού μέχρι και τις 4 Μαλίου.

Διαβάστε επίσης  AlmyVita: Η πολυτέλεια που σας αξίζει..τώρα δίπλα σας!

Πηγή: http://reader.gr