Στέλλα καλωσόρισες στη παρέα μας.

Ανδρέα μου χαίρομαι που βρισκόμαστε και μου δίνεται η ευκαιρία να είμαι κι εγώ μέλος αυτής της όμορφης παρέας και να αφήσω το στίγμα μου «με ζάλα» από τη μουσική της Κρήτης μας και τους μουσικούς Καλλιτέχνες που την αναμεταδίδουν σε όλο τον κόσμο!

Πως βιώνεις εσύ τη καραντίνα;

– Η “Καραντίνα μου έκλεισε τα μάτια” στερήθηκα την αγκαλιά της οικογένειας μου και των φίλων μου, μένοντας όμως μέσα καταλαβαίνεις τις αξίες της ζωής, των ανθρώπων γύρω σου και βγαίνοντας έξω έχεις πια βάλεις σε μια σειρά τις προτεραιότητες σου.

Εσύ βλέπεις το ποτήρι μισογεμάτο ή μισοάδειο;
– Σε αυτό θα σου πω, ευχαριστώ γιατί έχω ποτήρι και ας έχει κάτι μέσα, στο χέρι μας είναι αν θα προσθέτουμε ή αφαιρούμε σε αυτό.

Είσαι γενικά αισιόδοξη στη ζωή σου;
– Είμαι αρκετά αισιόδοξη στη ζωή μου, ψάχνω πάντα παράθυρα και όχι πόρτες να φύγω .

Τι είναι αυτό που σου λείπει μετά από τόσες μέρες εγκλεισμού;
– Αυτές τις μέρες αναζήτησα πολύ τη ζεστασιά του κόσμου, θέλω να επανέλθει η ηρεμία και να φύγει ο πάγος, ο φόβος από τα πρόσωπα τους.

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: 5 Χρόνια Birthday & Closing Season party (14/4)

Είναι κάτι που δεν έκανες πριν και τώρα βρήκες το χρόνο να το κάνεις;
– Βρήκα χρόνο να διαβάσω ένα βιβλίο που τόσο είχα αναζητήσει και βέβαια πια, βρίσκω ότι θέλω στη θέση του μέσα στο σπίτι μου?

Μίλησε μας για την εκπομπή σου. Έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με πριν τα μέτρα;
– Η εκπομπή μου λέγεται “Χρυσές Χορδές” ,ξεκίνησα με μικρά βήματα το 2004 και μέχρι και σήμερα αναμεταδίδει και στηρίζει τους Κρητικούς καλλιτέχνες της Κρήτης , βρίσκομαι στο ΚΡΗΤΙΚΟΡΑΜΑ 93,8fm στα Χανιά μας και απολαμβάνω τη παρέα του κόσμου που ανοίγει τα απογεύματα το ραδιόφωνο του και είσαι και εσύ η δική τους παρέα. Σε σχέση με τώρα και πριν τα μέτρα πολύς κόσμος έχει βρει χρόνο και συμμετέχει πιο ενεργά και ζητάει να ακούσει αγαπημένα του τραγούδια.

Η στήλη σου στην εφημερίδα και το διαδίκτυο τι θα αφορά;
Γιατί θα προέτρεπες τους αναγνώστες να τη διαβάσουν;
-Στη στήλη μου θα έχουμε ανθρώπους από το χώρο της Κρητικής μουσικής ,τα βιώματα τους,τις δισκογραφίες τους και θα προσπαθήσω μέσα από τα δικά μου μάτια να γνωρίσετε τη δική μου Κρήτη όπως τη βλέπω εγώ και εδώ σας καλώ να την αναζητήσουμε και να την γνωρίσουμε μαζί περιμένοντας βέβαια και τα μηνύματα του κόσμου.

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: 5 Χρόνια Birthday & Closing Season party (12/4)

Θα μπορούσες να μας αποκαλύψεις κάτι από το πρώτο σου άρθρο για να μας βάλεις στο κλίμα;
– Τα πρώτα μου άρθρα θα φιλοξενήσουν καλλιτέχνες της Κρητικής μουσικής που τους βρίσκουν αυτό το διάστημα σπίτι τους και έχουν να περάσουν και τα δικά τους μηνύματα.