Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Ρέθυμνο, Κωστής Ζομπανάκης ενημέρωσε χθες στο Δ.Σ. των Κρητικών ότι δεν είναι διατεθειμένος να πάρει πάνω του όλο το βάρος των υποχρεώσεων της ομάδας, σταματώντας να χρηματοδοτεί τον σύλλογο έπειτα από σχεδόν 10 χρόνια.

 

Ο μέχρι πρότινος ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Ρέθυμνο, Κωστής Ζομπανάκης θα βρίσκεται κοντά στην ομάδα ωστόσο δεν πρόκειται να συνεχίσει να χρηματοδοτεί τον σύλλογο.

Μετά από τις τελευταίες εξελίξεις οι Κρητικοί θα προσπαθήσουν να φτιάξουν ένα πλάνο σχετικά με την κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται του χρόνου η ομάδα.

Στόχος είναι να συνεχίσει να υφίσταται και να προχωρήσει τις διεργασίες σχετικά με την ανακαίνιση του κλειστού «Μελίνα Μερκούρη», το οποίο είναι εξαιρετικά σημαντικό.

 

 

Πλέον η επόμενη εβδομάδα είναι πολύ κρίσιμη ενώ θα γίνει έρευνα αγοράς πριν γίνει οποιαδήποτε κίνηση.

Το μέλος της ΚΑΕ και γνωστός επιχειρηματίας της πόλης, Ηρακλής Μανουκαράκης, ο οποίος στο παρελθόν έχει διατελέσει πρόεδρος της ΚΑΕ έστειλε μέσω facebook μήνυμα συσπείρωσης ζητώντας στήριξη από τον απλό κόσμο ώστε η ομάδα να σταθεί στα πόδια της.

Διαβάστε επίσης  MasterChef: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το ριάλιτι

Αναλυτικά έγραψε: «Το ευχαριστώ είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε σε έναν άνθρωπο και φίλο του Ρεθύμνου για όλα αυτά που πρόσφερε στην αγαπημένη μας ομάδα. Η απουσία του δεν λογαριάζεται σε χρήμα, είναι περισσότερα τα άλλα που χάνουμε από τον Κωστή.

Σε αυτή την δύσκολη και ιστορική στιγμή της ομάδας θέλουμε συσπείρωση, να ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ξανά όλοι, και να σηκώσουμε τα μανίκια μας για δουλειά να βρούμε βιώσιμες λύσεις ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΕΣ με μακροπρόθεσμο ρεαλιστικό πλάνο και με επιμονή για υλοποίηση σε έργα στις υποδομές που χρειάζεται μία μεγάλη ομάδα.

Το Ρέθυμνο ήταν και θα ξαναγίνει μεγάλη ομάδα όταν θα πατήσει σταθερά και τίμια όπως λειτουργεί τόσα χρόνια στα πόδια του. Θα ξαναγίνει κόσμημα του Ελληνικού πρωταθλήματος και παρόλο τις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε όλοι υγειονομικά και οικονομικά πρέπει να ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΠΑΡΟΝ σε αυτή την στιγμή που μας έχει ανάγκη η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ !!!

Φίλε Κωστή σε ευχαριστούμε, το Ρέθυμνο έχει πολύ ΑΓΑΠΗ για αυτή την ομάδα και την στηρίζει πάντα, εμείς θα συνεχίσουμε στο επίπεδο που μας επιτρέπεται οικονομικά να έχουμε μία καθαρή, υγιή και σοβαρή ομάδα συνεχίζοντας το όραμα ανακατασκευής του γηπέδου της πόλης μας και λόγο που ξέρω προσωπικά και την δικιά σου αγάπη έχουμε το δικαίωμα να σου λέμε όλοι οι Ρεθεμνιώτες όχι αντίο αλλά στο ΕΠΑΝΕΙΔΗΝ».

Διαβάστε επίσης  Οι πιο ευτυχισμένες χώρες του κόσμου

Πηγή: gazzetta.gr