Το Italian Factory Outlet την έριξε τη βόμβα για ακόμα μία φορά!!!

Προσφέρει ότι καλύτερο διαθέτει με μία σούπερ ανταγωνιστική προσφορά! Αγοράζεις ένα αντικείμενο και παίρνεις ότι άλλο θέλεις ίσης αξίας εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Για να σας προλάβουμε, μιλάμε και για νέες παραλαβές, καλοκαιρινά και ανοιξιάτικα, αθλητικά και casual, γυναικεία και ανδρικά. Αν θέλετε να βρείτε τα αγαπημένα σας brands σε τρελή τιμή τώρα είναι η ευκαιρία. Πάρτε τον φίλο ή τη φίλη σας και κάντε μαζί τις αγορές σας.

Αποκτήστε δύο ή και περισσότερα αντικείμενα, πληρώνοντας μόνο το ένα. Το Italian Factory Outlet κάνει για ακόμα μία φορά τη διαφορά και φέρνει επανάσταση στις αγορές!

Δευτέρα 1 Ιουνίου το party τιμών ξεκινάει με το καλύτερο τρόπο. Θα ισχύσει μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων γι’αυτό προλάβετε να βρείτε όσα έχετε σταμπάρει από καιρό. Η προσφορά 1+1 ισχύει για τα καταστήματα του Κλαδισσού και των Κουνουπιδιανών.

 

Είναι επίσημο!!!Από Δευτέρα 1 Ιουνίου προσφέρουμε όλα τα αγαπημένα brands και όλα μας τα είδη με προσφορά 1+1.Σε ότι πληρώσεις έχεις προιόντα δικής σου επιλογής "ίσης αξίας" ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!….Ισχύει για τα καταστήματα του Κλαδισσού και των Κουνουπιδιανών…..Περιορισμένα νούμερα και σχέδια!!!Προλάβετε πριν εξαντληθούν!!!

Posted by Italian Factory Outlet on Saturday, 30 May 2020

 

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères: Η live διασκέδαση στα καλύτερά της! (10/4 - 23/4)

Για περισσότερες πληροφορίες

fb. Italian Factory Outlet 

insta. italian factory outlet

 

Ανδρέας Γαρυφαλής

Για την Chillin Press