Για την επέτειο των 30 χρόνων από το πρώτο επεισόδιο

 

Δε χρειάζεται να αναλύσουμε για ποιο λόγο το τελευταίο χρονικό διάστημα τα reunions παλιών επιτυχημένων τηλεοπτικών σειρών έχουν πέραση. Νοσταλγία, αθωότητα και περιέργεια ξεχωρίζουν μεταξύ των κινήτρων, με το πιο πολυσυζητημένο come back να είναι σίγουρα αυτό των Friends. Παρότι τα Φιλαράκια έχουν μπει στον πάγο μέχρι νεωτέρας εξαιτίας της πανδημίας, το HBO Max δεν κρατιέται και ανακοίνωσε μία ακόμη επιστροφή που δε θα περάσει απαρατήρητη.

Έτσι, με αφορμή τα 30 χρόνια από την πρώτη του προβολή, ο Πρίγκιπας του Bel Air (Fresh Prince of Bel Air) θα ξαναεμφανιστεί στη μικρή οθόνη για ένα επετειακό επεισόδιο. Σενάριο δε θα υπάρχει και αναμένεται να εστιάσει στη σειρά και στον πολιτιστικό της αντίκτυπο από την πρεμιέρα της μέχρι και σήμερα.

Τα γυρίσματα έχουν προγραμματιστεί για τις 10 Σεπτεμβρίου, στην ακριβή ημερομηνία της επετείου δηλαδή και το τελικό αποτέλεσμα θα προβληθεί αποκλειστικά από το HBO Max, κάπου κοντά στη γιορτή των Ευχαριστιών, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου.

Διαβάστε επίσης  Αντιδράσεις για το ωράριο: «Η κυβέρνηση να αφήσει την εστίαση να δουλέψει»

Ο μόνος που θα λείπει από το καστ, είναι ο James Avery aka ο θείος Phil, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή το 2014, εξαιτίας επιπλοκών σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς στην οποία υποβλήθηκε.

Ο Πρίγκιπας του Bel Air με πρωταγωνιστή τον Will Smith διήρκεσε 6 σεζόν ή αλλιώς 148 επεισόδια.

 

Πηγή: marieclaire.gr