zodia chillin

Κριός: Έρωτας: Η ερωτική σας ζωή είναι σε καλό δρόμο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα πράγματα βρίσκονται στο σημείο που θα θέλατε να είναι. Επαγγελματικά: Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να κουραστείτε πολύ για να κερδίσετε τα προς τα ζην.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας: Πρέπει να ξέρετε ότι βρίσκεστε σε μια αποφασιστική καμπή της προσωπικής σας ζωής με όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά. Επαγγελματικά: Πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε διαδικασία στην καριέρα σας θα πρέπει να τακτοποιήσετε όλες τις υπάρχουσες εκκρεμότητες και τα κενά που έχετε.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Η κούραση αλλά και οι πολλές ευθύνες έχουν επηρεάσει τη σεξουαλική σας επιθυμία αυτό το διάστημα. Επαγγελματικά: Το κέρδος του διαστήματος αυτού θα είναι οι διάφορες γνωριμίες οι οποίες, αν αξιοποιηθούν σωστά, θα αποδειχτούν κερδοφόρες.

 

Καρκίνος: Έρωτας: Υπάρχει μια υπερευαισθησία στην ατμόσφαιρα που οδηγεί και εσάς και τον σύντροφό σας σε περιττές συζητήσεις και εντάσεις. Επαγγελματικά: Είναι πολύ πιθανόν οι επαγγελματικές σας επιδιώξεις να καθυστερήσουν αυτό το διάστημα. Κάντε απλά υπομονή.

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères: Η live διασκέδαση στα καλύτερά της! (10/4 - 23/4)

 

Λέων: Έρωτας: Ίσως θα πρέπει να ξανασκεφθείτε και να αναθεωρήσετε τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεστε στον σύντροφό σας. Επαγγελματικά: Καλό θα ήταν να αναβάλετε κάθε προσπάθεια για οικονομικές επεκτάσεις και νέες συμφωνίες, τουλάχιστον γι’ αυτό το διάστημα.

 

Παρθένος:  Έρωτας: Ασκείται πίεση σε εσάς και στον σύντροφο σας, με αποτέλεσμα οι διάφορες εντάσεις να έχουν γίνει καθημερινές. Επαγγελματικά: Αποφύγετε τους κάθε είδους πειρασμούς και τα άσκοπα έξοδα, δεν είναι κατάλληλος καιρός για σπάταλες.

 

Ζυγός: Έρωτας: Αν η σχέση έχει καταφέρει να βγείτε αλώβητοι μέσα από την επερχόμενη περίοδο, τότε δεν έχετε να φοβάστε τίποτα. Επαγγελματικά: Βάλτε προτεραιότητες σε αυτά που επιθυμείτε, διαφορετικά δεν θα μπορέσετε να ικανοποιήσετε τους στόχους σας επαγγελματικά.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Κάποιος μέσα από τον κύκλο των γνωριμιών σας ψάχνει μια ευκαιρία για μια σχέση ζωής, ίσως είναι και η δική σας ευκαιρία. Επαγγελματικά: Υπάρχουν κάποια πολύ ενδιαφέροντα χαρτιά που θα πρέπει να υπογράψετε. Καλό θα ήταν, όμως, να το αναβάλλετε για αργότερα.

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 791: Against all odds

 

Τοξότης: Έρωτας: Έχετε χάσει κάθε διάθεση για διάλογο και τρυφερότητα και μάλλον οι παρεξηγήσεις δεν θα αργήσουν να έρθουν στο προσκήνιο. Επαγγελματικά: Δεν θα πρέπει να τσιγκουνευτείτε τα έξοδα που θα κάνετε για να μπορέσετε να επεκτείνετε τα επαγγελματικά σας σχέδια.

 

Αιγόκερως: Έρωτας: Έχετε απόλυτη ανάγκη να αφεθείτε στη ζεστασιά και την τρυφερότητα κάποιου, γιατί η πανσέληνος σάς έχει βάλει στο στόχαστρο. Επαγγελματικά: Αν σχεδιάζετε να κάνετε ριζοσπαστικές αλλαγές στη δουλειά σας, θα συναντήσετε σφοδρές αντιδράσεις.

 

Υδροχόος: Έρωτας: Πολλές οι ευκαιρίες γύρω σας. Αλλά εσείς δεν έχετε καμία διάθεση να ενδώσετε στις προτάσεις που σας γίνονται. Επαγγελματικά: Δεν έχετε πολλά περιθώρια για μεγάλα άλματα, καλύτερα να μείνετε στη σιγουριά που βρίσκεστε τώρα και να περιμένετε.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Μια εύθραυστη ισορροπία υπάρχει μέσα στη σχέση σας. Θα πρέπει να κάνετε υποχωρήσεις για να διατηρήσετε τη σχέση σας υγιή. Επαγγελματικά: Η οργάνωση και καθοδήγηση θα είναι τα στοιχεία πάνω στα οποία θα πρέπει να ρίξετε όλο το βάρος και την προσοχή σας.

Διαβάστε επίσης  8 Χρόνια Me Piazza Birthday Party!

 

Πηγή: http://like.philenews.com/