Πιο έτοιμο από ποτέ, βρήκε η νέα καραντίνα το Italian Factory Outlet που άμεσα ενεργοποίησε τις διαδικτυακές του πωλήσεις μέσο του skroutz.gr, ενώ παράλληλα ολοκληρώνει και την ιστοσελίδα του, από όπου θα μπορείτε να επιλέξτε όλα τα αγαπημένα σας brands, σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές και δωρεάν παράδοση στο σπίτι.

Ότι διαθέτει το κατάστημα στα ράφια του, αλλά και πολλά περισσότερα ρούχα, παπούτσια και τσάντες όλων των ειδών έχουν την δυνατότητα να βρουν οι χρήστες του διαδικτύου, αλλά και των social media. Παραγγελίες δέχεται το κατάστημα και μέσω facebook και instagram. Στείλτε inbox στην επίσημη σελίδα, με το αντικείμενο που έχετε επιλέξει και ίσως να πετύχετε και μία ακόμα πιο δελεαστική τιμή.

Όπως έπραττε όλα αυτά τα χρόνια, έτσι και τώρα, το Italian Factory Outlet είναι εδώ για να ανταποκριθεί στις ανάγκες των καταναλωτών προσφέροντας επώνυμα, ποιοτικά προϊόντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον τη νέα ιστοσελίδα…ως τότε παρακολουθούμε όλες τις νέες παραλαβές του καταστήματος μέσα από τη σελίδα fb.Italian Factory Outlet και insta: italianfactoryoutlet

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival News: Coca Cola supports Street Food Festival Crete