Η γνωστή τραγουδίστρια ξέρει να αυτοτρολάρεται ιδανικά

 

 

Η Έφη Σαρρή μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! και, εκτός από τον φόβο της για τον COVID-19, διατύπωσε το… σχέδιο που είχε στα σκαριά για τον Ντόναλντ Τραμπ, αλλά δυστυχώς την πρόλαβε το lockdown.

«Φοβάμαι πολύ τον COVID-19 και είμαι πολύ προσεκτική. Φορούσα τη μάσκα και μέσα στο σπίτι μου όταν είχα φίλους. Όταν έμαθα για τον Τρύφωνα (σ.σ. Σαμαρά) και την Πηγή (σ.σ. Δεβετζή) πίστευα ότι είχα κολλήσει κι εγώ. Κάνω πάντα δύο τεστ, ένα πρωί και ένα απόγευμα» είπε μεταξύ άλλων η coach του J2US.

«Είχα αποφασίσει να πάω στην Αμερική για να συναντήσω τον Τραμπ και να πάρω τη θέση της Μελάνια» ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της. «Και είχα πείσει τον εαυτό μου να πάρω υπνωτικά χάπια για να κοιμηθώ και να μην καταλάβω το ταξίδι. Μια εβδομάδα να τον είχα εγώ τον Τραμπ και να δεις πώς θα τον είχα στρώσει. Όχι που έχει αυτόν τον άγγελο δίπλα του, τη Μελάνια, και της φέρεται με τον τρόπο που της φέρεται. Πίστεψέ με, αν ήμουν εγώ δίπλα του, ο πλανήτης θα είχε άλλη μορφή. Αλλά δυστυχώς με πρόλαβε το lockdown».

Διαβάστε επίσης  7 τρόποι να ζήσεις τον καλύτερο οργασμό της ζωής σου

 

 

Πηγή: protothema.gr