Το ριάλιτι ξεκινά άμεσα γυρίσματα

 

Tο MasterChef ξεκινάει γυρίσματα άμεσα και χθες ήταν η τελευταία γενική πρόβα. Η κάμερα του Πρω1νού στον ANT1 βρέθηκε έξω από τα στούντιο του ριάλιτι μαγειρικής εντοπίζοντας τον κριτή Πάνο Ιωαννίδη, ο οποίος δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση, κατευθυνόμενος βιαστικά μέσα στο στούντιο, έχοντας δίπλα του ανθρώπους της παραγωγής και στέλνοντας από μακριά τα φιλιά του στην εκπομπή.

«Έμεινα λίγο με τα πλάνα γιατί πάντα είναι γλυκός και ευγενικός, οπότε αυτή η εικόνα…», σχολίασε η Φαίη Σκορδά.

«Να σε απομακρύνουν και να κλείνουν και την πόρτα στα μούτρα σου, νιώθεις ότι είσαι αγενής. Γίνεται να μην δώσει δηλώσεις χωρίς όλο αυτό το θέατρο, γιατί είναι καραγκιοζιλίκι», σχολίασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Όπως ανέφερε ο Αλέξης Μίχας στο Πρω1νό, στο ριάλιτι θα γίνονται συνεχή τεστ για covid-19 και θα υπάρχουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας. Οι υποψήφιοι έχουν μεταφερθεί στην Αθήνα με ειδική άδεια της ΓΓΠΠ για να πάρουν μέρος στην τελική οντισιόν.

Διαβάστε επίσης  Trophée Mille 2024: 3η θέση στον 13ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Γαστρονομίας για ένα δικό μας παιδί!

Θα δούμε μεμονωμένα τις οντισιόν. Δεν θα είναι πολλά άτομα μαζί. Θα υπάρχουν συνεχείς απολυμάνσεις στους χώρους και τουλάχιστον στην πρώτη φάση δεν θα υπάρχουν εξωτερικές ομαδικές δοκιμασίες, όπως γίνονταν στους προηγούμενους κύκλους.

 

Δείτε όσα ανέφεραν στο Πρω1νό για το MasterChef στο 14:00 του βίντεο:

 

Πηγή: protothema.gr